Красота и удобства у дома – как да ги постигнем и задържим


Красота и удобства у дома – как да ги постигнем и задържим
Снимка: iStock

1819

За безспорно една от значимите и съпоставена с останалите мебели секция може да се каже доста. Нейното важно предназначение и доказано повлияващо естетиката у дома присъствие са причините да я избираме с голямо внимание, но най-вече с желание… Един такъв интериорен компонент би могъл да направи много за обстановката в жилището – да му придаде дизайнерски акцент, да внесе допълнителен уют, както и да повиши нивото на практичност.

Какво е значение на секцията за дома

Абсолютно всяка една мебел в дома ни има своето строго отредено място, което прави присъствието й задължително. Като например секцията, която може да присъства в хола, но може да я поставим и в детската стая и отново да се радваме на същия този добър резултат!

От гледна точка на нейното значение за дома ни като цяло, в следващите редове ще поясним по какъв начин може да се използва тя, така че да ни е от максимална полза в редица отношения. Останете на страницата и научете още малко за този незаменим компонент.

Като допълващ елемент

Имате празно място, което искате да запълните по възможно най-добрия начин? Заложете на секцията и оползотворете всеки един квадратен метър у дома. Не забравяйте да изберете мебел в подходящите размери, така че да не претрупвате свободното пространство, но и да не го оставяте празно, когато има възможност да го превърнете в красив и уютен кът.  

Като мебел, с която да внесем ред в стаята

Повечето от нас използват много вещи в ежедневието си, които обаче не винаги успяваме да организираме по удобен за цялото семейство начин. Точно затова е необходимо да използваме мебели от рода на секциите, за които е всеизвестно, че са достатъчно практични, че благодарение на тях да постигнем реда и удобствата, на които се надяваме.

Като дизайнерски акцент

Макар и да сме се постарали да закупим всякакви мебели за дома – спален комплект, кухненско обзавеждане, холна гарнитура и модули за детска стая; не винаги успяваме да постигнем идеалните според разбиранията ни резултати. И ето тук идва моментът отново да споменем секцията като добро средство да поканим модата в хола, да й предложим чаша чай и заедно с нея да го изпием!

Какви видове можем да открием

Едва ли ще ви учудим, че мебели като секцията могат да бъдат открити във всевъзможни разновидности, разбира се, всяка една от които е подходяща в конкретни случаи. Ето какви са те:

  • С LED осветление – луксозно докосване, което е перфектният интериорен акцент за стая като дневната;
  • За хол – тук визираме моделите с отворени пространства, чиито дизайн включва и практични шкафове. Използват се за подредба на ТВ техника и други вещи, използвани от нас в ежедневието;
  • С модерен дизайн – търсите модата във всеки детайл? Насладете и се на модел със съвременна визия, която ще направи обстановката оригинална и интересна;
  • За детската стая – и децата имат необходимост от колкото се може повече удобства, за да се радват на пълноценно ежедневие. Именно затова е добре да сложим в стаята им мебели като тази, която комбинира няколко функции наведнъж;
  • Модулни – няма нищо по-хубаво от добрия идеен замисъл, който намира впечатляващо превъплъщение в модулните секции.

Време да зададете нова посока на интериора у дома и да демонстрирате добрия си вкус. С Лени Стил и уникалните решения в този магазин!

Как да изберем подходящ модел

Много е важно да имаме точни критерии за избор, когато ни предстои да се сдобием с нови мебели, а в случая – със секция, препроъчват от блог за умен шопинг. Ето какви биха могли да бъдат те:

  1. Предназначение – детска, спалня, хол и др. вие определяте нейното място и предназначение;
  2. Налично пространство/размери – от съществено значение е да измерите коректно стаята, в която ще поставите секцията, за да можете да постигнете пълно напасване;
  3. Предпочитания за дизайн и цветове – естествено, че важно да сте в хармония с визуалните особености на бъдещата си мебел, която ще гледате години наред в жилището си. Съветваме ви да почерпите вдъхновение от модните тенденции при избор;
  4. Цена – не ви ли устройва, по-добре заложете на предложения, което ви е „по джоба“. Но не забравяйте – твърде евтините продукти със сигурност не вещаят нищо добро.

Лени Стил е отличен избор, на който много от нас вече заложиха. Направете същото и вие – не отлагайте красотата у дома за по-нататък…

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички