Лаптопи втора ръкa от PCLife - сега с безплатна доставка!


Лаптопи втора ръкa от PCLife - сега с безплатна доставка!
Снимка: pclife.bg

6824

Може би лаптопът Ви вече не работи много добре, батерията не държи и има проблеми с монитора?

Да, време е за нов, но в момента финансово не можете да си го позволите…

Спокойно, има решение.

Отлична опция е да се закупи лаптоп втора ръка.

Първо, нека споменем основното предимство на използваните лаптопи.

Цената е ниска.

Разбира се, повечето лаптопи втора употреба струват много по-малко от новите. Освен това, по-ниската цена обикновено зависи от времето, изтекло от покупката (моралната амортизация), както и от евентуални дефекти.

Закупуването на използван лаптоп има много предимства, но носи и някои рискове. От една страна, той е много по-евтин от новите, от друга – в повечето случаи няма гаранция, че ако нещо се обърка, по-късно ремонтът няма да бъде скъп. Ето защо, за да си купите лаптоп втора ръка евтино, трябва да се спрете на изпитан продавач.

Изборът е огромен, но не се доверявайте на всеки магазин, изберете лаптоп втора употреба от фирма, която гарантира за неговото качество.

Всъщност, добро решение в този случай са лаптопите, предлагани от PCLife.

В сайта съвсем коректно и детайлно са представени марковите устройства, дадено е точно описание на модела, състоянието на батерията, видеокартата, екрана, клавишите и т.н. Фирмата гарантира, че те са проверени и работят безотказно. Техниците от PCLife са извършили нужната профилактика, почистили са ги от замърсявания, твърдият диск е проверен и най-общо казано, техническото състояние на лаптопа е минало през цялостен преглед.

Предлагат се основно 2 марки лаптопи втора употреба – HP и Dell, но процесът е динамичен и сайтът непрекъснато се обновява с нови устройства. В същото време, лаптопите втора ръка са с оригинален софтуер Windows – защото PCLife е оторизиран партньор на Microsoft!

Лаптопите на сайта на PCLife - https://www.pclife.bg/ - работят качествено, а и сега има бонус за всички клиенти – напълно безплатна доставка за цялата страна.

Доставката с куриерска фирма е с опция преглед и тест, за да може клиента да направи проба на закупения лаптоп - дали работи според описанието в сайта и техническите си параметри, колко издържа батерията и дали загрява бързо. Ако при тестването всичко е наред и сте убедени, че устройството си заслужава, плащате и си го взимате.

Наличието на гаранция – обикновено 6-месечна – от фирмата е допълнително удобство и успокоение за тези от Вас, които се съмняват в надеждността на like-new техниката.

Ако трябва да закупите евтин и практичен лаптоп за работа или сърфиране у дома, то не трябва да ви безпокои фактът, че е бил използван за известно време - всички лаптопи са предварително профилактирани и диагностицирани.

Надяваме се, че статията ви е помогнала при вземането на решение – във всеки случай то е Ваше. Пожелаваме ви късмет и информиран избор!

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички