Модерни сребърни обеци през 2021 г.: кои обеци са на мода сега от Capino.bg


Модерни сребърни обеци през 2021 г.: кои обеци са на мода сега от Capino.bg
Снимка: Capino

27074

Днес е трудно да си представим момиче или жена, което не носи сребърни обеци. Отдавна сме преминали през Средновековието и живеем в свят, в който сребърните бижута могат да си позволят всички без изключение. Освен това дори съвременните мъже не са безразлични към сребърните обеци.

Модни тенденции за обеци през 2021 г .: общи препоръки за всеки сезон

През 2021 г. обеците са в тенденция само от благородни сребърни метали. Огромни бижута са на мода, които да привличат вниманието със своя модерен дизайн. Когато избирате аксесоари, се придържайте към правилото, приложимо за тази година: избраните сребърни бижута трябва да са в хармония с цветовата гама на дрехите или да се открояват ярко, привличайки максимално внимание.

1. През зимния сезон дизайнерите препоръчват да обърнете внимание на полускъпоценните камъни - тюркоаз, изкуствени перли, кехлибар, малахит. Сребърни обеци с такива вложки обикновено изглеждат тежки, но днес те заемат водещи позиции в модните среди. Защо им обърнаха внимание? Отговорът е съвсем прост: всичко е свързано с достъпността - това са сребърни бижута, които всяка жена може да си позволи. Намерете вашите любими сребърни обеци на Capino.bg.

2. Купете дълги обеци с верижки за пролетта. Те изглеждат великолепно на дамите с дълга лебедова шия. Най-добре е да носите подобно украшение под висока прическа, така че акцентът да падне върху тях. Що се отнася до стила на облеклото, костюм или небрежен стил все е на мода.

3. За лятото трябва да си купите обеци с големи цветни камъни. Те перфектно ще подчертаят вашия стил и ще бъдат чудесно допълнение към рокля, например, с флорален принт.

4. През есента трябва да обърнете внимание на обеци с перли. Въпреки факта, че доскоро дамите стояха на разстояние от бисерни бижута, модата за тях отново се връща. Обърнете внимание как изглеждат елегантни и женствени малки обеци с перлени вложки. Такова  бижу може безопасно да се носи не само у дома, но и на работа.

Модерни златни обеци през 2021 г .: какви интересни бижута ни предлагат днес

Златото винаги е на мода. Ето защо, ако мислите за подарък за рождения си ден или за друго предстоящо събитие, тогава не се колебайте да поръчате златни обеци. Какви стилни златни обеци да изберете?

1. За всеки ден. Перлени обеци са идеални за ежедневието. Да, разбира се, несъмнено искате да изглеждате просто „зашеметяващо“ всеки ден, но е трудно да носите обемни бижута в ежедневието поради ред причини.

2. Има ли строг дрескод по време на работа ? В този случай малките обеци като капчици ще ви помогнат: те ще добавят нотки на женственост към изображението, без да компрометират вашето сериозно отношение към работата.

3. За тържествено събитие, разбира се, си струва да си купите обеци със скъпоценни камъни. Може да намерите вашите съкровища на Капино.бг.

Модерни сребърни обеци: на какво трябва да обърне внимание съвременната дама

Сребърни обеци:

Както може би сте забелязали, нежността е на мода сред сребърните бижута:

• Сребърни обеци, оформени като прости геометрични фигури. Този стил е предпочитан от работниците както в офис продукцията, така и в обикновените забавления.

• Модните сребърни обеци включват камъни, които блестят много скромно на ухото, привличайки вниманието към себе си.

• Обеци с пера . Въпреки факта, че тази форма на бижута не е новост за пазара на бижута, любовта на дамите към тези бижута все още не е изстинала. Перата са подходящи за всеки тип лице и почти всяко облекло, било то офис облекло или ежедневно.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички