Модните дамски тениски – лято 2020 ще бъде незабравимо с тях


Модните дамски тениски – лято 2020 ще бъде незабравимо с тях
Снимка: iStock/Guliver

11089

Модните дамски тениски вече взеха сериозна преднина в класацията на ежедневната мода, превръщайки се в универсално решение за редица поводи. И това е напълно обяснимо, след като не спират година след година да вдъхновяват дизайнерите и те да ни представят все по-невероятни и уникално красиви модели. Колекциите от модни дамски тениски 2020 г. не правят изключение – те се отличават с много свежи и иновативни решения, за да задоволят напълно всеки вкус.

Едно е сигурно – изобщо няма да ви бъде трудно да изберете сред актуалните модели тези, които са подходящи за различни житейски ситуации. Разнообразие от стилистични решения, дизайни и материали на изпълнение  - всичко това ви позволява да бъдете уникални и неповторими.

Ежедневна дамска тениска с къс ръкав и принт

 Тениски в цветовете на дъгата от ree.bg

Пъстроцветните дамски тениски са страхотен избор за всички представителки на нежния пол, които обичат ефектните, контрастни и жизнерадостни щампи и настроението, което те носят. Ако искате да сте заредени с енергия за целия ден, непременно заложете на някой от прекрасните пъстри модели. Перфектно се комбинират с едноцветни поли, щорти, панталони или гащеризони и са особено подходящи за топлите летни месеци. 

Дамски тениски с черно-бели портретни фотографии на известни личности

Това е още една тенденция, която навлиза в модата и обещава да стане популярна: черно-бели портретни фотографии на световни известни личности  - музиканти, актьори и други. Тези тениски изглеждат особено ефектно и младите момичета напоследък са луди по тях. Така че, ако искате да сте в крак с модата, обърнете им по-голямо внимание и няма да сгрешите.

Дамска модерна свободна тениска с кръгло деколте, къс ръкав и принт

Дамски тениски с дръзки цветове и контрасти

Тези модели са специално ориентирани към дамите, които на всяка цена държат да бъдат забелязани. Можете да си изберете дамски тениски в най-дръзки цветове – това лято ще са много актуални нюанси като фуксия, бордо, металик, лайм.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички