Модулните секции – актуални и качествено изработени


Модулните секции – актуални и качествено изработени
Снимка: iStock/Guliver

1722

Интериорът на всекидневната винаги е оказвал голямо влияние върху излъчването на целия дом. Обстановката в тази зона е важна, защото тя е обща и се използва от всички. Освен това, често каним гости в това уютно пространство. Мебелите трябва да отговарят на различни критерии и да изпълняват очакваните от тях функции. Може би един от най-важните елементи е съвременната секция на модули. Актуалните разчупени концепции от известно време превзеха фантазията на дизайнерите, и те сътвориха повече от чудесни произведения. Новите мебели  се различават коренно от така познатите ни огромни и тежки конструкции.

Как модулната секция променя облика на дневната

Как ще изглежда любимата ви стая за почивка и разговори със семейството е важно решение. Интересните модели, съставени от отделни елементи, могат да бъдат поставени в зависимост от вашите желания, така че стаята да има своята индивидуалност. Те са значително по мобилни и адаптивни от своите предшественици.

Може да избирате между варианти в които има по-големи и обемисти шкафове в комбинация със стъклени декоративни витрини и атрактивни рафтове. А при липса на достатъчно място, дори два-три елемента, ще направят къта функционален и много естетичен. Различните модели дават възможност да избирате между множество цветови нюанси и дизайни изпълнени от висококачествени материали. Красиво допълнение е романтичното LED осветление, което в късните часове на нощта ще придаде ново излъчване и атмосфера в помещението.

Защо да изберем модулната секция

Щом променяме дизайна и обзавеждането в дадена стая е правилно да заложим на нещо ново, подобрено и значително по-функционално от старото. В случая с практичната секция, изборът на такъв вариант ще бъде най-доброто решение. Изберете точно нея защото е:

  • Практична –  дава много възможности за монтаж и избор на отделни елементи. Това е артикул, който ще подхожда на всяко едно помещение, независимо от неговите архитектурни особености. Дори в стаята да има декоративни сводове и чупки, пак може да инсталирате модулна секция като се съобразите с това и декорирате по подходящ начин;
  • Достъпна цена – цената на тези артикули е изключително достъпна за всеки клиент. Ценовия диапазон е широк и със сигурност ще откриете идеалната конфигурация за своя дом;
  • Разнообразие – в продуктовия каталог на онлайн магазин Bestmebel.bg ще видите огромно разнообразие от секции на модули, което ще ви даде възможност да съчетаете тази мебел с останалите неща в помещението;
  • Атрактивен дизайн - изработката на отделните елементи е изключително детайлна и те са снабдени както с декоративни стъклени витрини, така и с красиви рафтове и шкафове. Плавното отваряне и затваряне на шкафчета и чекмеджета създава елегантност и лекота. Има модули с вградени декорации и тази мебел сама по себе си създава търсения акцент.

Предимствата на съвременните модулни секции са много. Щом се сдобиете с подобен модел, ще откриете колко функционален е той.

Как да изберем оптималния вариант за нас

За да създадем търсения елегантен интериор в дневната зона, трябва внимателно да обмислим какъв модел да поставим. Преди поръчката е добре да се обърне внимание на следните детайли:

  • Размерът – тя се състои от различни по размер и функционалности части и спрямо наличното пространство, трябва да бъдат така монтирани, че да създават чувство за простор, практичност и естетика;
  • За какво ще я използваме -  ако в новата модулна секция смятаме да съхраняваме различни вещи, по-добре да изберем такава с достатъчно големи шкафове и налично пространство. При другия вариант, тя ще има декоративна функция и само няколко елемента ще бъдат достатъчни за да обновят пространството;
  • Качеството на изработка – всички артикули в онлайн магазин Bestmebel.bg се отличават с висококачествена изработка, като са използвани най-добрите и устойчиви материали.

Секцията на модули е модерно решение за вашия дом, което освен много стил и красота ще бъде и достатъчно практично решение. Стаята няма да изглежда претрупана с много мебели, а ще имате и достатъчно място за подредба на вещи и декорация.

Източник MAV.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички