Монтирахте ли комарници за пролетта?


Монтирахте ли комарници за пролетта?
Снимка: Pixabay.com

3255

Идва лятото, а с него се появяват и комарите. Тези хвърчащи кръвопийци не само, че оставят болезнени или сърбящи пъпки по тялото, но и могат да разнасят какви ли не болести. От тази гледна точка е добре да монтирате ролетни комарници, които да Ви предпазят от тази напаст. И тук е моментът да похвалим фирма Грийн Хоум, която е подготвила решение на проблема, за което ще пишем в следващите редове на тази надяваме се интересна статия.

Защо трябва да използвам комарник вкъщи?

Първите случаи на опасния вирус – западнонилска треска в България, са налице, а това е много обезпокояващо. Заразата идва от ухапвания от комари и до 2019 г., се твърдеше, че не съществува в страната. За съжаление обаче възрастна дама от Монтана бе диагностицирана с това заболяване, без да е напускала страната. Имайте предвид, че западнонилската треска може да бъде много опасна за здравето. Тя предизвиква главоболия, чести позиви за повръщане и температура. За тази болест няма ваксина, така че е добре да се замислите за други мерки.

Едно от най-добрите решения да се предпазите от комарите и заразите, до които водят те, е да сложите качествени комарници по вратите и прозорците на апартамента или къщата. По този начин ще намалите риска от нахлуването на жилещите насекоми, както и от поява на вирусни и инфекциозни заболявания. Много хора вече се възползваха от този вид превенция и останаха доволни. Ако към всичко това се прибегне и до професионална дезинсекция, ще можете да спите по-спокойни и да избегнете притесненията породени от пиещите кръв натрапници.

Как се монтират комарниците у дома?

Вие можете да монтирате комарници на вратите и прозорците, за да се защитите срещу набезите на безпощадните насекоми. За да извършите монтаж на комарник, трябва да знаете каква е ширината и височината на касата на прозореца. За целта, е нужно да направите внимателно измерване. На пазара се предлагат комарници от алуминий или дърво, така че да стоят по подходящ начин на вашата дограма и на вратите. Общо взето самият монтаж няма да Ви отнеме много време, ако следвате инструкциите, които са предложени към дадения продукт.

Предлагаме Ви да разгледате основните видове комарници в сайта на Грийн Хоум, откъдето ще можете да изберете статични комарници, ролетни комарници, плисе, тип врата или комарници на панти. Разнообразието е голямо, а най-хубавото е, че всеки един продукт е естетически добре издържан, не намалява видимостта и не заема място. Вие получавате комарник с алуминиеви рамки, а мрежата е изработена от фибростъкло с покритие от тефлон, за да се осигури 100% ефективност.

Лятото чука на вратата Ви и носи както слънце и море, така и опасните комари. В този ред на мисли, е добре да се подготвите на време, като снабдите жилището си комарници, за да не ставате жертва на ухапвания и инфекции. По-горе Ви посочихме решението на проблема, така че се надяваме, че сме били полезни. Пожелаваме ви лято изпълнено само с положителни емоции и без досадните комари, които носят толкова неприятни усещания, а в някои случаи и потенциален риск за здравословното състояние на хората.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83543
  • GBP
    1
    2.29006
  • JPY
    100
    1.19222
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички