Най-модните дамски бански през лято 2020 г. ви очакват


Най-модните дамски бански през лято 2020 г. ви очакват
Снимка: iStock/Guliver

8563

Всички очакваме лятото с нетърпение, затова нека хвърлим поглед към модните тенденции при актуалните дамски бански. През 2020 година те са наистина зашеметяващи.

Не е тайна, че един перфектен бански костюм може да ви накара да се чувствате супер уверени, но ако планирате да прекарате повече време на плажа, вероятно ще пожелаете да се сдобиете поне с няколко страхотни модела.

Тази година дамите ще имат възможността да се насладят на феерия от модни цветове, щампи, кройки, декорации и материали

Ярките цветове да идеален избор за тези, които обичат да се открояват, а по-изчистените модели вероятно пък ще зарадват много дамите, които обичат да се наслаждават на спокойствието и комфорта на плажа или в близост до басейна, без твърде много да привличат внимание. И така, да видим кои са най-модерните дамски бански за това лято.

Животински принт

Секси цял дамски бански с леопардов принт

Този десен властва уверено сред тоалетите в последните няколко сезона, така че едва ли ще има изненадани – животинският принт  остава на върха на модните класации и през лятото на 2020 година. Ще се насладим на различни щампи, включително змийска кожа, зебра, но най-популярни си остават тигровите и леопардовите краски. 

Свежи цветя

Дамски секси бански костюм с дълъг ръкав и принт

Очарователните флорални мотиви са добре познат принт за дамски бански костюми, още повече, че перфектно илюстрират радостта от лятото и осигуряват много настроение. Това лято дизайнерите ни представят различни флорални принтове, което определено ще разнообрази плажния гардероб на дамите. Цветните мотиви са несравними, когато искате лятната ви визия да се сдобие с романтично докосване.

Черни бикини

Модерен дамски секси комплект с леопардов принт

Черните бикини винаги са добър избор, защото точно черният цвят движи тенденциите през 2020 г. Може да заложите на черни бикини в различни стилове – те се съчетават чудесно с всякакви топове, а с полупрозрачни, широки деколтета изглеждат страшно секси.  Черните бикини могат да се комбинират с черно горнище или пък с такова, което е в ярко и пъстро, за да се получи толкова модния контраст! Изборът оставяме на вас – за целта вижте  във flaro.bg .

Шоколадово кафяво

Едноцветен дамски слим фит цял бански костюм

Друг цвят, който през новия сезон често ще виждаме на плажа, е шоколадово кафявото. Няма спор – актуалните дамски бански в този цвят изглеждат супер привлекателно. Ако търсите нещо по-специално, един шоколадов нюанс би бил чудесен избор.  Този нюанс отлично подхожда на летния загар, защото още повече го подчертава. А ако сте решили и да се издокарате с коси в червено или карамел, тогава ще бъдете изглеждате просто неустоимо.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички