Различните бонусни системи на Bet365 - как можете да печелите от тях


Различните бонусни системи на Bet365 - как можете да печелите от тях
Снимка: BET365

1770

Различните бонусни системи на Bet365 – как можете да печелите от тях

В света на хазарта, всяко предимство е шанс да стигнете до върха – с помощта на един от най-добрите букмейкъри - Bet365 - имате много възможности да се изстреляте на челните позиции. Този текст ще обсъди различните бонус системи предложени от букмейкъра и как можете да се възползвате от тях за да увеличите вашите печалби.

Какво трябва да знаете за различните бонуси

Bet365 са известни с много неща, но нещото, което ги прави толкова търсена платформа са техните добри куефицентни комбинации и тяхното коректно изплащане на печалби.

Ако цените времето си и вашите средства, е важно това как подхождате към вашите залози, а това да имате правилната информация по правилното време е разликата между печалбата и загубата.

Бонусите предложени от букмейкъра са подходящи както за опитни играчи, така и за ново дошли, които искат да усъвършенстват своите умение в хазартния свят.

Без значение дали сте почитатели на спортове или казина, вие имате възможност да разгърнете своят потенциал напълно, а с предоставените бонуси, вашите шансове за стабилни печалби значително се увеличават.

Какви бонуси предлагат Bet365

Най-известният бонус е „Оферта Нова Сметка”, като имате възможността да изискате бонус от 100%, при максимален депозит от 100лв, за нова сметка отворена в платформата. Добре е да се отбележи, че, както други сайтове за залози, те също имат условия които трябва да спазите преди да изтеглите вашите печалби начислени от бонусът.

Необходимо е поне веднъж да превъртите началният си депозит, като така можете да утроите своите печалби, като за да имате достъп до теглене, е необходимо да имате залози три пъти стойността на първоначалният ви депозит и бонус.

Това ще рече при 100лв депозит и 100лв бонус, трябва да сте заложили поне 600лв, като прибирате всички печалби за себе си.

Bet365 навсякъде бонус

Това е бонус, които се предоставя на клиенти поставили залози от собствено мобилно устройство, като получавате 100% бонус с максимално изплащане до 50 лева. Тази оферта важи както за съществуващи клиенти, така и за нови играчи – като за новаците комбинацията с предходният бонус, е много добра възможност за начален капитал.

За феновете на футболните срещи има Бонус без риск

Този бонус ви позволява да заложите определена сума, която се умножава по предварително зададен куефицент, като сайтът ще срещне вашият залог. Така ако заложите 40лв на конкретна среща, при условия, че този залог не е затворен, можете да спечелите 40 + 40 x 2.

Ако срещата се развие другояче вие все още имате тези 40лв, които Bet365 са ви предоставили.

Бонуси от 5bet.eu

Освен това, за всички регистрирали се за Bet365 има бонус за нов клиент, които може значително да увеличи вашият начален капитал.

5bet.eu е един от най-добрите източници на информация в хазартния свят, и не само ви предоставя с важна информация, но също така ви дава възможност да печелите още повече.

При нова регистрация за букмейкъра, чрез информационният портал, вие получавате бонус до 1000лв, а в комбинация с другите бонус на тази платформа, можете да съберете наистина впечатляващ начален капитал. Не изпускайте възможността да стигнете до върха, всяко силно начало е добро начало.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички