Разнообразие от сребърни бижута – модата на 21-ви век


Разнообразие от сребърни бижута – модата на 21-ви век
Снимка: iStock/Guliver

1519

Среброто е уникален мателиал с устойчиви качествени характеристики, от който се произвеждат монети, прибори  за хранене, произведения на изкуството и разбира се е сред основните материали в бижутерската индустрия.

Среброто крие и своята мистична сила. В древността се е вярвало, че нарича за здраве и благоденствие. Пришитата сребърна монета на шапката на бебе или булка през високосна година е част от стара българска традиция.

Със среброто можем да бъдем не само красиви, но и здрави и защитени.

Стиловото разнообразие от сребърни бижута – гривни, колиета, медальони, обеци ни предоставя необятна свобода в търсенето на идеалния аксесоар за самите нас. Сребърният накит крие вв себе си от екстравагантност до фина изтънченост. Верният избор на сребърно бижу би бил прекрасен завършек към цялостната ни визия.

Видове сребърни бижута, актуални днес

Сребърни ланци и синджири

Сребърните ланци и синджири обикновено са масивни и обемни. Предпочитани са от хора с бунтарски нрав. Те определено привличат внимание.

Сребърните брошки не са демоде, напротив. През последните години възвръщат своята актуалност. Превръщат се в желан и ценен аксесоар от дами с аристократично и изтънчено поведение. Сребърните брошки, сами по себе си са не само изтънчено бижу, но и произведение на изкуството. Гравирани или инкрустирани, те просто са неустоими. Индикират за класа и стил. Предпочитани са предимно от улегнали дами, които знаят какво искат от живота и държат изключително много на себе си и впечетлението, което създават. Древна английска поговорка гласи „Няма втори шанс за първо впечетление“ Определено сребърната брошка създава неповторимо първо такова. Разбира се, предвид изтънчеността на бижуто, то има високи изисквания към цялостния имиж и поведение на приносителя му. И защо не – екстравагантно би било да носим сребърна брошка в дискотека. Бъдете смели в избора  си и най-верни на себе си. Всяко подръжание би било грешка.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички