TaxiMe добавя 500 000 лева към капитала си


TaxiMe добавя 500 000 лева към капитала си
Снимка:

2533

Българската стартап компания TaxiMe получи ново финансиране от инвеститори. Компанията, предоставяща бърз достъп до подбрани таксиметрови шофьори в града, получи 500 000 лева свеж капитал от два фонда за рискови инвестиции и частни инвеститори.

“Допълнителните инвестиции в TaxiMe показват увереността на инвеститорите в нашия бизнес. Вярваме, че многократно ще оправдаем това доверие. Вече разработваме нови удобства за клиентите, а успоредно с тях развиваме и нови транспортни услуги“, коментира Христо Чернев, изпълнителен директор на TaxiMe.

Компанията е един от най-успешните български стартап проекти. Тя предоставя услуга, която позволява бързо и сигурно придвижване с такси в града, а най-характерно за услугата е, че TaxiMe работи само със специално подбрани таксиметрови шофьори от всички централи.

Услугата е лесно достъпна от безплатното мобилно приложение на TaxiMe за iOS и Android. Чрез него клиентите поръчват кола и системата изпраща най-добрия шофьор наблизо. Ключов фактор за това са персоналните рейтинги на таксиметровите шофьори, които се влияят от коментарите на клиентите след края на пътуването им. Персоналният рейтинг се променя в реално време според качеството на работата на шофьора, а задължително условие за шофьорите е да превозват на стандартната таксиметрова тарифа.

В момента TaxiMe приложението предлага поръчване на подбрани таксиметрови шофьори без разговори с диспечер. От своя смартфон клиентите виждат в реално време позицията на шофьора, името му, модела и регистрацията на колата, приблизителна цена на пътуването и време за пристигане.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички