4 приложения, които ще ускорят мобилния ви интернет


4 приложения, които ще ускорят мобилния ви интернет
Снимка: iStock/Guliver

12184

Какъв е смисълът да имате смартфон, ако скоростта на интернет връзката ви е твърде бавна за да играете игри, гледате видео, изтегляте файлове или дори за да изпращате съобщения? Тези 4 приложения ще ви помогнат да подобрите скоростта на мобилния си интернет, пише digital.bg.

1. OpenSignal

OpenSignal е безплатно приложение, което ви помага да откриете местата около вас с най-доброто покритие, независимо дали искате 2G, 3G или 4G / LTE скорости. Резултатите ще бъдат визуализирани върху цветна карта. Приложението е много полезно, но бъдете внимателни, защото изтощава бързо батерията.

2. Internet Speed Booster

Според създателите му това приложение може да увеличи вашата интернет скорост с до 80%, но резултатите варират в зависимост от устройството. Приложението е невероятно лесно за използване. След като го инсталирате на вашия смартфон, просто трябва да натиснете 'start boost' и Internet Speed Booster ще започне да оптимизира параметрите за подобряване на скоростта на връзката ви.

3. Connection Stabilizer Booster

Ако интернет връзката ви е нестабилна, пробвайте да решите проблема си с приложението Connection Stabilizer Booster. То е разделено на две части: Active Reconnect и Active Keep Alive. Active Keep Alive е полезно за поддържане на добра връзка. Reconnect се активира автоматично, когато връзката се разпада като се опитва да я възстанови.

4. Faster Internet 2X

Faster Internet 2X предлага удобен начин да получите по-висока скорост от 3G и 4G мрежи за мобилна връзка. Приложението използва специални програмни скриптове, които ще увеличат скоростта на интернет връзката ви приблизително два пъти.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички