Кой е най-добрият смартфон на годината? Избери и спечели безшумния ултрабук Asus Zenbook UX305


Кой е най-добрият смартфон на годината? Избери и спечели безшумния ултрабук Asus Zenbook UX305
Снимка:

2589

Страхотна година! Samsung, Apple, Lenovo, Huawei, LG, Sony... всички производители представиха невероятни смартфони, но това е лесното. Трудното е да се избере най-добър от тях. Това е и причината от HiComm да потърсят вашата помощ в избора, а за да ви се отблагодарят, един от вас, гласувалите в HiEnd EPA 2015-2016 (награди за най-добрите продукти за забавление), ще получи практичния и удобен безшумен ултрабук Asus Zenbook UX305. Достатъчно е да отидете на epa.hicomm.bg, да изберете смартфоните, телевизорите, таблетите и въобще продуктите, които смятате, че са се отличили през годината, и това е – вече имате един запис в томболата за Asus Zenbook UX305. Ако искате да подкрепите късмета си, просто трябва да поканите вашите приятели да вземат участие в инициативата – за всеки трима участници, поканени от вас, получавате още един запис в томболата. Можете да каните през имейл, Facebook или директно споделяне на персоналния ви линк. Лесно, нали?

Тази година технологичните „Оскари“, единствената подобна инициатива у нас, са разделени в 15 категории, в които влизат интересни смартфони (среден и висок клас), таблети, телевизори, аудио системи, смарт системи, мобилни колонки и още интересни категории, като всеки продукт е специално подбран и придружен от подробно описание и специфики. Може би сред тях се крие следващата ви приятна покупка? Елате на epa.hicomm.bg и научете повече за всеки продукт.

След вашия избор някои производители ще имат сериозни причини за радост, а с тях и някой от вас, гласувалите в HiEnd EPA 2015-2016. Причината е споменатата награда. Asus Zenbook UX305 е най-тънкият ултрабук на компанията. Теглото му е едва 1.2 кг, а профилът – 12.3 мм в най-тънката си част. Дисплеят е 13.3 инча с Full HD резолюция, а за работоспособността се грижи процесор Intel Core M. Сред останалите добри новини е 100% безшумното охлаждане и батерията, която осигурява до 9 часа автономна работа с едно зареждане.

Очакваме ви на HiEnd EPA 2015-2016! Инициативата се провежда с любезната подкрепа на ДСК.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички