Колко пари ще трябва да заделят студентите за 8 декември?


Колко пари ще трябва да заделят студентите за 8 декември?
Снимка: БГНЕС

3463

Почти два месеца има до студентския празник 8 декември, а офертите за големите партита вече заливат мрежата. От актуални изпълнители, до етно вечер, посветена на народните песни, собствениците на различни клубове предлагат все по-атрактивни предложения, за да привлекат повече гости. Все пак - колко излиза?

За поредна година, най-предпочитано място за голямото събитие си остава Банско. Една вечер в скъпарския курорт обаче не излиза никак евтино. Сайтове за най-добрите оферти в интернет предлагат ранно запазване на куверти, които започват от около 140 лв. на нощ. Хотелите предлагат на младите студенти различни възможности като спа услуги, джакузи, сауна, безплатен интернет, закуска, включена в цената и вечеря на блок маса.

Излизането в нощен клуб обаче не е включено в тези предложения. Проверка показва, че местата в най-големите дискотеки в курорта започват от 50 лв. на човек за вход, като включват алкохол и ядки.

Като добавим и джобните, които всеки трябва да има, транспорта и различните други разходи, вечер в Банско излиза на един студент над 300 лв. Ако останем повече дни и се възползвам от различни спортни забавления, цената нараства почти двойно. Още подробности за очакваните цени на 8 декември прочетете ТУК.

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички