Австрийски и чешки компании - с колективни участия в индустриалното изложение MachTech&InnoTech Expo


Австрийски и чешки компании - с колективни участия в индустриалното изложение MachTech&InnoTech Expo
Снимка: IEC

4296

Роботизацията, автоматизацията, 3D принтирането и високотехнологичните машини в полза на металообработката. Всички те ще разгърнат капацитета си от 15 до 18 април, когато ще се проведе 11-ото издание на индустриалното бизнес-изложение MachTech&InnoTech Expo. Заемайки четири от залите на Интер Експо Център форумът се превърна в международна платформа за развитие на бизнеса, създаване на контакти и установяване на нови пазари. Тази тенденция се допълва и от обстоятелството, че с колективни участия се включват компании от Австрия и Чехия.

„Предстои да бъдем свидетели на най-мащабното издание“, коментират дни преди началото организаторите. Общата изложбена площ надхвърля 10 000 кв.м., а посетителите ще могат да се срещнат с представители на повече от 190 компании от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция.

Смарт очила и иновативни машини – акцент на австрийския щанд

Умните технологии ще заемат централно място в присъствието на фирмите от Австрия. Сред тях е BARCOTEC – компания, която ще представи индустриални смарт очила и изцяло гласово управлявания таблет монтиран на глава "HMT-1". „Интелигентно“ индустриално стъкло също ще привлече погледа на професионалистите.

За създаване на устойчива работна среда в залите на Интер Експо Център ще бъдат разположени системи за овлажняване на въздуха от последно поколение. С иновативна уплътнителна техника се включва DMH Dichtungs und Maschinenhandel. За оптимизиране на логистичните процеси UnitCargo Speditions и InterTech Handels ще представят услуги за международни превози на товари, задвижваща, кранова и подемно-транспортна техника. Колективното австрийско участие впечатлява и с компаниите, предлагащи тежки иновативни машини, сред които – преси за балиране, техника за раздробяване и пресяване.

Инструменти и индустриални машини от чешки компании

Индустриалните процеси, управлението им и правилната поддръжка са фокусът в колективното участие на фирмите от Чехия. Машини за рециклиране на метални и неметални отпадъчни материали посетителите ще открият на щанда на MISTRA. Метални изделия за различни индустиални сектори и икономически сфери ще бъдат акцент на ЕуроСИТЕКС. Фокусирана върху производството и заточването на специални режещи инструменти в машиностроенето, ANAJ Czech ще представи разнообразни решения за техническа поддръжка и инженерно проектиране.

Смарт и високотехнологична. Такава е съвременната индустрия – фокусът на MachTech&InnoTech Expo. Бизнес-изложението, което от 15 до 18 април ще „превземе“ четири от изложбените зали на Интер Експо Център. Всичко за форума ще откриете на: machtech.bg.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички