Безплатен семинар по предприемачество ще се проведе в Пловдив


Безплатен семинар по предприемачество ще се проведе в Пловдив
Снимка: iStock/Guliver

2939

На 13 май от 09:30 часа, в Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив ще се проведе седмото издание на безплатния семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса“.

Събитието се организира от международната младежка организация JCI Plovdiv с финансовата подкрепа на ИТ компанията Programista;. Junior Chamber International (JCI) е най-голямата неправителствена младежка организация в света и има представителство в България с локални секции в Пловдив, София, Варна, Плевен и Свищов.

Семинарът ще срещне опитни предприемачи със студенти и млади професионалисти от различни сфери, които искат да научат повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес. Събитието ще предлага теоретично и практическо обучение на участниците.

През първата половина от деня гостите имат възможност да чуят вдъхновяващите истории и личния опит на четирима успешни български предприемачи – Никола Вълчанов (технически директор и един от създателите на софтуерната компания Programista;), Виктор Стойнов (дипломиран маркетинг специалист с над 6 години опит на международни пазари), Любомир Янчев (18-годишен предприемач, програмист, преподавател и рефер по Таекуондо) и Сергей Петров (основател и изпълнителен директор на компания, която произвежда сензорна технология за наблюдение на пчелни кошери от разстояние).

През втората част от деня участниците ще формират отбори, с които ще разработвaт концепции за стартиране на бизнес, а лекторите ще се превърнат в техни ментори. Всеки отбор ще работи по реален казус, свързан с една от следните теми: Идея и бизнес модел, брандиране и маркетинг, финансиране на стартиращ бизнес или продажби в чужбина.

Събитието е безплатно, но с предварителна регистрация.

Повече информация и регистрация: www.seminar.jci.bg

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички