Bloomberg TV Bulgaria стартира скоро в ефира


Bloomberg TV Bulgaria стартира скоро в ефира
Снимка:

3442

Скоро в страната ще започне да се излъчва нов бизнес новинарски канал на български език. Bloomberg TV Bulgaria ще се появи скоро в мрежите на кабелните и сателитните оператори в страната със съдържание, фокусирано върху задълбоченото отразяване на икономическото и бизнес развитие на България. 

Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR и Георги Бисерински, изпълнителен директор на медийна група Investor, са изпълнителни директори на Bloomberg TV Bulgaria. Джеф Грийн, изпълнителен продуцент в Bloomberg Television, ще работи заедно с екипа на Bulgaria ON AIR за създаването на икономическото и бизнес съдържание на новия канал.

“Със старта на Bloomberg TV Bulgaria ние продължаваме мисията си да повишаваме финансовата култура на българина. Търсенето на локалните проекции на глобалните икономически процеси и ролята на българския бизнес в тях е ключово за успеха на новия ни канал”, коментира Николина Димитрова (на снимката), изпълнителен директор на Bloomberg TV Bulgaria.

Каналът е плод на сътрудничеството между Bloomberg L.P. и Bulgaria ON AIR.

“Много се радвам, че българските зрители вече ще имат непрекъснат достъп до надеждната, прецизна и достоверна бизнес и финансова програма на Bloomberg, съчетана с локална продукция. Bloomberg TV Bulgaria е най-новата стъпка в глобалната ни инициатива да създаваме стратегически партньорства с водещите доставчици на съдържание на пазари с убедителна история на растеж”, коментира Адам Фриймън, управляващ директор на Bloomberg Mediа за Европа Близкия изток и Африка.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички