БТЛ Индъстрийз заинтригува студентите от ТУ с предложения за летящ старт в кариерното им развитие


БТЛ Индъстрийз заинтригува студентите от ТУ с предложения за летящ старт в кариерното им развитие
Снимка:

3690

На 25, 26 и 27 октомври се проведе ежегодното изложение "Дни на кариерата", в което работодатели се срещат с младите надежди на ТУ, за да им дадат шанс за професионална реализация във водещи компании.

Организатор на изложението бе Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на Техническия университет – София. Лично ръководството на ТУ – София, обяви началото на събитието, а представители на кариерните центрове и на студентския съвет приветстваха гостите.

И тази година, събитието беше посетено от много фирми, сред които и БТЛ Индъстрийз, една от водещите фирми, доказала се на българския и международния пазар, като иноватор в производството на медицинска техника и оборудване. Компанията е превърнала участието си в Кариерния форум в традиция, като отваря врати за млади и талантливи студенти, с новаторско мислене и солидни технологични познания. В резултат на участието си в „Дни на Кариерата“, фирмата е приела в семейството си 10 млади специалиста, без опит, но със силна мотивация за прогрес и усъвършенстване в технологичното поприще.

За да представят своята дейност на присъстващите, БТЛ Индъстрийз изложиха на фирменият си щанд каталози на апаратите, които фирмата произвежда, брошури, даващи по-подробна информация за фирмата и разнообразни рекламни материали: химикали, линии и др.

Тазгодишния Криерен форум даде шанс, както на студентите от София, така и на пловдивчани за летящ старт в кариерата. На събитието присъстваха различни висококвалифицирани кадри, сред които: специалисти човешки ресурси, маркетинг специалисти и мениджъри на различните отдели. Освен изложбената част, бяха проведени и фирмени презентации, благодарение на които студентите успяха да се срещнат с потенциалните си работодатели и да се запознаят с конкретиката на дейността, която всяка фирма извършва.

„Ден на кариерата“ е нещо повече от изложение, на което едни от най- престижните фирми презентират дейността си пред възпитаниците на ТУ, това е събитие, което дава реален шанс на студенти за професионална ориентация и реализация.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички