Енергетика и европейски банков надзор ще са темите на конференцията за управление на риска на Кофас


Енергетика и европейски банков надзор ще са темите на конференцията за управление на риска на Кофас
Снимка: Thinkstock

2193

Кофас ще проведе за трети път годишната си конференция по управление на риска, която се очаква отново да събере много влиятелни представители на управлението и бизнеса и да даде полезни решения за устойчивост и растеж. Конференцията ще е на тема „Секторни и регионални рискове и създаване на финансова стабилност” и ще се състои на 23 април 2015 г. в София.

Партньори на събитието са Банка ДСК и AES.

Презентациите и дискусиите ще са свързани основно с управлението на риска в условия на волатилен енергиен пазар и бъдещето на европейския банков надзор в страната ни – въпроси, които влияят много върху бизнеса в момента. Специални лектори ще бъдат Мартин Раухенвалд, партньор финансови услуги във финансовата група Oliver Wyman, Божидар Лукарски, министър на икономиката на България и Катаржина Комповска, Главен изпълнителен директор на Кофас за Централна и Източна Европа. Главният икономист на Кофас за региона Грегорж Шилевич ще направи традиционния преглед на страновите и секторни рискове, който дава полезни данни за износителите.

Традиционната вече конференция на Кофас по управление на риска се утвърди като форум, на който се дават полезни решения и актуално ноу-хау от авторитетни представители на управлението и бизнеса. Тя е част от мрежата глобални риск конференции на Кофас по света, които се реализират от 20 години насам в над 20 страни. Обсъжданите теми са съществени за развитието на икономиките – роля на финансовите институции, икономическа криза и перспективи за растеж, глобални икономически тенденции, експортни стратегии, развиващи се страни, иновации, здравеопазване и образование и други. Лектори са били редица влиятелни личности, сред които Кристин Лагард, Ерхард Бусек, Паскал Лами, Нуриел Рубини, Жан-Клод Трише.

Конференцията ще се проведе с медийното партньорство на телевизия Bulgaria on air, списанията Мениджър, Икономика и Твоят бизнес, вестник Банкеръ, онлайн медиите investor.bg, expert.bg и money.bg и изданието Предприемач.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82481
  • GBP
    1
    2.28811
  • JPY
    100
    1.16232
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички