Грант Кардон планира революция в българското образование


Грант Кардон планира революция в българското образование
Снимка:

2560

Еднодневното обучение и семинар „Бизнес и живот по 10” с Грант Кардон ще се състои на 14-ти май тази година, вместо на 12-ти февруари, както беше планирано първоначално (http://grantcardone.bg/10x-семинарът).

„Лекторът е в процес на създаване на ексклузивна МБА програма за български мениджъри, съвместено с водещ български университет. Идеята е тази уникална инициатива да бъде доведена до завършен вид преди да се проведе семинара“, казват организаторите.

За да максимизира добавената стойност за българските мениджъри, Грант Кардон ще проведе безплатен уебинар през март, за да запознае мениджърите с главните аспекти на своето обучение и да отговори на належалите им въпроси. Всеки, който се стреми към бизнес и личностно развитие ще има възможността да се запознае с лектора преди семинара през май.

Кардон е уважаван и доказал се експерт в сферата на продажбите, бизнес развитието и коучинга. Има зад гърба си редица успешни компании, включително Cardone Enterprises, Cardone Training Technologies и The Cardone Group. Оглавява световните класации за „Топ 10 експерти по продажби“ и „Топ 10 бизнес коуч специалисти“, създател на персонализирани програми за търговско обучение за Fortune 500 компании, а Cardone Enterprises е обявена за една от най-успешните компании за обучения в света.

“Успехът е твой дълг, ангажимент, отговорност“ е мотото на предстоящото на 15 май 2015 събитие, на което ключови специалисти от бизнеса в България ще вземат инструментите, от които се нуждаят, за да постигнат успех. Регистрацията е активна на www.grantcardone.amaze.bg и организаторите споделиха, че срокът за ранни билети за участие ще бъде също удължен!

Бизнес и живот по 10 – каква стойност имат те за вас?

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички