Hertz Leasе и Alphabet обединяват сили за българския пазар на лизингови автомобили


Hertz Leasе и Alphabet обединяват сили за българския пазар на лизингови автомобили
Снимка: Hertz Leasе

3874

Международната лизингова компания Alphabet стъпва на български пазар в стратегическо партньорство с Hertz Leasе. Успешно сътрудничество между Аутотехника ООД /Autohellas Group и Alphabet се подписа днес. Две големи групи обединяват своите сили.

Аутотехника ООД / Autohellas Group приветства Alphabet на българския пазар и три други страни, като по този начин затвърждава водещата си позиция в дългосрочния лизинг.

София 12/12/2018 – Аутотехника ООД /Autohellas Group, водеща компания в областта на оперативния лизинг на българския пазар, сключва стратегическо партньорско споразумение с Alphabet, като ексклузивен партньор за Гърция, Кипър, България и Хърватия. Alphabet присъства в 28 страни по целият свят и е една от най-големите международни лизингови компании. Това сътрудничество е ценно допълнение към портфолиото на Аутотехника ООД /Autohellas Group, тъй като осигурява достъп и възможности за бизнес с допълнителни международни партньори.

Аутотехника ООД /Autohellas Group, компания с многогодишен опит в областта на оперативният лизинг се отличава с модерни възможности и концепции за ремонт и поддръжка на автомобили. Alphabet оценява натрупаното от Autohellas ноу-хау и присъствието й в осем страни, представяйки международната марка Hertz и стартира ексклузивно сътрудничество. Това взаимодействие дава на Alphabet достъп до нововъзникващите пазари на Балканите и Кипър, като в същото време подсигурява на техните международни клиенти конкурентни продукти и услуги с гаранциията на Autohellas Group.

Водещата лизингова компания на световния пазар

Alphabet е с централно управление в Мюнхен, Германия, като днес е представена в 28 страни. Компанията е регистрирана през 1997 като част от групата BMW и има значителен опит в международното корпоративно управление на автопарк и лизинг.

Портфолиото й включва консултантски услуги, финанси и интелигентни продукти и услуги за управление на фирмени автопаркове. Alphabet трябва напълно да адаптира продуктите и услугите си към нуждите и изискванията на своите клиенти. Понастоящем Alphabet управлява портфолио от над 680 000 автомобили и лекотоварни превозни средства под наем от всички марки и заема четвърто място на глобалния пазар.

„Обединяването на силите с цел осигуряване на най-подходящите и гъвкави решения за мобилност на международните корпоративни клиенти е логична и ориентирана към бъдещето стъпка за Autohellas“, каза Димитриос Мангиорос, заместник-управител на Autohellas.

Ричард Скуулинг, главен търговски директор на Alphabet International се съгласява, че: „Цялостния подход на Autohellas, съчетаващ класически лизингови подходи комбинирани с практически опит, съответства на мисията на Alphabet да гарантира удовлетворение на клиентите и да помогне на компаниите да постигнат своите цели чрез прилагане на правилното съчетание на продукти и услуги.“

Autohellas

Autohellas представлява марката Hertz в Гърция от 1974 и е най-големият международен франчайз на Hertz. Autohellas стартира за първи път оперативен лизинг в Гърция през 1989 и продължава да прави нововъведения, като предлага решения, съобразени с конкретните нужди на всички сектори. В допълнение тя има най-голямата частно притежавана мрежа в осем държави – Гърция, Кипър, България, Сърбия, Черна гора, Хърватия, Румъния и Украйна, с повече от 125 обслужващи пункта, 51 от които на летища.

За повече информация посетете: www.hertz.gr/Company

Аутотехника ООД е част от Autohellas Гърция и оперира от 1995 година на българския пазар и е първата компания стартирала оперативен лизинг в България, разполага със собствен сервизен център, локации за продажба на нови и употребявани автомобили и над 110 сервизни партньора в цялата страна.

За повече информация посетете: www.hertz.bg

За Alphabet

Alphabet е една от водещите лизингови компании в Европа, Австралия и Китай. Тя също е и пионер в създаването на съвременни решения за мобилност: АлфаЕлектрик предлага на компаниите цялостен подход към eMobility, AlphaCity е ефективна корпоративна възможност за споделяне на автомобили, AlphaGuide, приложение за мобилни телефони улесняващо своите потребители, а AlphaFlex дава на служителите възможности за избор, а на компаниите пълен контрол върху разходите.

За повече информация посетете www.alphabet.com

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички