Как да водим делови разговори с британски компании


Как да водим делови разговори с британски компании
Снимка:

3099

Знаете ли, че британските компании не правят задълбочена подготовка преди среща – за тях тя е начин за обсъждане на възможни решения по казуса, за който сте се събрали. Хуморът е приемлив и очакван по време на среща и не се приема като непрофесионално поведение, дори при напрегнати преговори. Малките имена са за предпочитане, използването на фамилия се приме да твърде формално и дистанцирано поведение. Размяната на подаръци не е част от британската бизнес култура – ако ще правите такъв – трябва да се уверите че е малък и подходящ за случая.

Такива и още много насочени пряко съм бизнеса препоръки ще бъдат дадени и разиграни в реална обстановка по време на втория ексклузивен семинар „So, You Want To Do Business With The UK!“, който бившия професионален говорител на БиБиСи Алистър Макдоналд ще проведе в София на 1 октомври 2015 г.

По време на обучението ще бъде представена британската култура и тънкостите, които биха спомогнали мултикултурните различия да бъдат избегнати, а преговорите да протичат ясно и в духа на взаимното уважение. На него ще бъдат открити и някои търговски тайни с Великобритания, които ще помогнат на българския бизнес да установи по-добри взаимоотношения с фирмите от острова. Част от основните теми ще засегнат още начините да се изпрати положително послание, което да наклони везните в полза на положителен изход от преговорите, както и защо за британците качество и скорост са толкова важни колкото и цената.

Това е второто обучение, което британският професионалист прави у нас в рамките на една седмица. Ден по-рано – на 30 септември – ексклузивния еднодневен семинар Crisis News Management & Media Awareness ще преодсатви възможност за трейнинг пред професионална камера и усъвършенстване на уменията за разрешаване на казуси и намиране на решения за проблеми при кризисни ситуации.

Организатори на събитията са IWS Ltd. и Betahouse Sofia, а партньор на инициативата е медийната мрежа Dentsu Aegis Network България. Семинърът „So, You Want To Do Business With The UK!“ ще се проведе на 1 октомври 2015 г. в сградата на Betahouse на ул. Крум Попов № 58 в София.

Записвания за семинара могат да бъдат направени само online на адрес http://izidaworkshop.com/registration/

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички