Маги Халваджиян е специален гост на Leader Talks


Маги Халваджиян е специален гост на Leader Talks
Снимка: ПР

18526

Този месец започва осмият сезон на уникалния за България шоуформат  Leader Talks. Платформата, която дава възможност на будните млади българи да задават въпросите си към поколения лидери, се завръща с интересни събития.

На 19 септември в Club Carrusel в 19:00 часа ще стартира новият сезон на Leader Talks. Специален гост в първото издание за сезон 2019/2020 ще бъде режисьорът Маги Халваджиян, а въпросите на публиката към него ще задава Димитър Станчев – негов дългогодишен приятел и колега.

Основна цел на проекта е да развие лидерския потенциал на младите хора. Шоуто дава всеки път поне по една силна и смислена причина да сме и да останем в България. Екипът зад проекта има за цел да предоставя възможност на младите хора да си говорят открито и в човешки разговор да разберат повече за опита, живота и професията на всеки гост. Leader Talks е алтернатива на масовите медии и избягват захаросаните презентации, купешките отговори и режисираните PR кампании на личностите, които са на сцената - в непринудена и неформална обстановка гостите реално се докосват до човека, а не до желания имидж.

При регистрация за събитието, Leader Talks дава възможност на всеки човек да напише въпрос към госта за съответния месец – генерират се стотици въпроси и именно това са въпросите, които гост-водещият задава на госта. Успоредно, всеки от публиката на живо има възможност да зададе въпрос, да се включи в разговора, да изрази мнение и да участва. Това се случва на живо по време на събитието, където гостът има 2 минути за отговор на всеки въпрос.

Сред досегашните гости на Leader Talks са Васил Терзиев, Евгения Пеева, Ираван Хира, Соломон Паси, Камен Донев, Жулиета Серафимова, Владимир Каролев, Левон Хампарцумян, Максим Бехар. НПр. Ксавие Лапер дьо Кабан, Юли Тонкин, Страци Кулински, Елица Панайотова, Елвин Гури, Светлин Наков, Рами Ефрати, Румяна Тренчева, Пламен Русев, Цветелина Николова, Владислав Симов, Андре Токев, Любомир Ноков, Максим Ешкенази, Краси Георгиев, Велизар Величков и много други.

За да закупите вашите билети, посетете мрежата на URBO APP.

Научете повече за събитието във Facebook: Leader Talks с Маги Халваджиян.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички