Международна киноложка изложба по време на единственото изложение за лов, риболов и спортен туризъм в София


Международна киноложка изложба по време на единственото изложение за лов, риболов и спортен туризъм в София
Снимка:

3598

От 15 до 18 септември изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще покаже най-новите тенденции в екипировката, оборудването и аксесоарите за лов, риболов и спортен туризъм. Интер Експо Център ще бъде домакин на събитието.

Изложението се преобразува и за първи път от 5 години насам има бум на фирмите, които ще участват в него. Кризата свършва, посетете „Наслука – лов, риболов, спорт“ от 15 до 18 семптември, за да се уверите сами в това. Нима не искате да сверите часовниците си с най-новите и актуални продукти в бранша?

На 17 септември (събота) ще се проведе и Национална киноложка изложба на различни видове кучета. Голямата награда за победителя е лек автомобил. В рамките на изложбата ще се проведе специализирана киноложка изложба за породите Средноазиатска овчарка и Кавказка овчарка. За участие ще се допускат кучета С и БЕЗ родословие.

За любителите на риболова организаторите са стартирали конкурс за най-успешен улов, победителят ще получи ловен нож SKIF, а всеки участник ще се сдобие с покана за безплатен вход. Още за конкурса научете тук - http://iec.bg/bg/news/722/izlozhenieto-nasluka-lov-ribolov-sport-s-predizvikatelstvo-kam-ribolovtsite

Изложението е привлекателно за всеки, който се интересува от лов и риболов и търси оригинални идеи за свободното си време. Посетителите могат да договорят изгодни цени за риболовни стоки, оръжие, боеприпаси и всичко, което им е необходимо. Компетентните съвети, свързани с придобиването на най-подходящото оборудване за любимото хоби ще са както винаги безплатни.

Входният билет за изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще бъде с цена от 3 лева. Зала 5 на Интер Експо Център, която се намира точно до входа на метрото, ще приеме международната изложба тази година.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички