NEXT-DC ще е новата дигитална агенция на А1


NEXT-DC ще е новата дигитална агенция на А1
Снимка: Next DC

3138

От май 2019 NEXT-DC ще бъде новата дигитална агенция на А1.

Агенцията ще отговаря за онлайн комуникацията на всички услуги и продукти на компанията и ще разработва широк спектър от дигитални идеи и формати, като ще залага на съвременни комуникационни решения за различните канали.

“Търсим най-работещата формула за успешното налагане и развитие на А1 бранда и за постигането на амбициозните ни търговските цели. Считам, че NEXT-DC e партньор, който притежава опит, има доказана експертиза в дигиталната комуникация и екип с който можем да постигнем това. ” Петя Стоянова – Директор Маркетинг Комуникации А1.

„Изключително сме развълнувани от предстоящото партньорство с А1. Знаем, че ще ни бъде трудно, защото А1 се развива изключително бързо и динамично, но сме готови да посрещнем това предизвикателство. Компанията е лидер на пазара и ние сме горди да бъдем част от нейното развитие. И двата екипа са много мотивирани и вярвам, че партньорството ни ще бъде успешно.“ Мария Тодорова – Управляващ директор NEXT-DC

„Технологичните амбиции на А1 са предизвикателство за всяка агенция, но сходството във високите критерии за качество и иновации ни кара да очакваме с нетърпение развитието на това партньорство.“ Моника Симеонова – Стратегически директор NEXT-DC

До април 2019, А1 работеше по комуникацията на своите продукти и услуги с дигитална агенция Knoway, в партньорство, с които реализира едни от най-успешните си дигитални проекти, включително и ребрандинг кампанията за А1.

“Решението да сменим дигиталната си агенция беше плод на почти двумесечен конкурс. Благодарим на Knoway за усърдната и професионална работа през последните 4 години”. Петя Стоянова – Директор Маркетинг Комуникации А1.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички