Новите технологии в комуникациите ще бъдат представени в София по време на конференция на международната ПР асоциация


Новите технологии в комуникациите ще бъдат представени в София по време на конференция на международната ПР асоциация
Снимка: SOPR SOMARKETING SOFIA

2683

Международната ПР асоциация (IPRA) съвместно с българската агенция United Partners организира трета регионална конференция за Централна и Източна Европа, посветена на ролята на новите технологии върху маркетингa и комуникационните дейности. Събитието ще се проведе на 13-и и 14-и октомври в София. В рамките му световноизвестни специалисти ще анализират технологичното развитие и възможностите, които предоставя то на ПР и маркетинг професионалистите. Като част от конференцията за първи път в България ще се състои и тържествена гала вечеря, по време на която ще бъдат връчени Златните награди за отличие (Golden World Awards for Excellence) на IPRA – най-престижните световни призове в областта на комуникациите.

„Много се радвам, че София ще бъде домакин на две значими събития в сферата на комуникациите, при това точно в навечерието на един важен за страната ни период - първото председателство на България в Европейския съюз. Днес повече от всякога е нужно да сме в крак с новото в маркетинга и комуникациите, за да отговаряме на нуждите на новите медии и новия начин на общуване, влияние и информиране“, споделя Мария Гергова, изпълнителен директор на United Partners.

„Изкуственият интелект и бъдещето на комуникациите“, „Какво е общото между маркетолозите и снайперистите“ и „Как маркетингът, ПР и връзките с инфлуенсъри се променят“ са само няколко от темите, които ще бъдат дискутирани по време на конференцията „SOPR SOMARKETING SOFIA“.

"Начинът, по който вземаме решения, се промени съществено. Станахме много по-опитни и се чувстваме вдъхновени да бъдем онлайн, да се информираме, да разговаряме с приятели, да четем препоръки, да пишем въпроси до компаниите и да очакваме незабавни отговори от тях. Вече не желаем да ни бъде предлагано нещо и след това да го изберем; искаме да направим избора си сами, въз основа на нашия онлайн опит. Съдържание е думата, която описва пазара днес. Inbound ПР обединява съдържанието и анализа и помага на ПР специалистите да покажат възвръщаемостта на инвестициите (ROI) от своята работа в новата дигитална ера“, споделя Илияна Старева, Global Partner Program Manager в HubSpot и ключов лектор на конференцията.

Барт де Врийс (президент на IPRA), Каспиан Смит (вицепрезидент, Communications & Brand Experience IBM Европа) и Питър Стиър (председател на MSLGROUP EMEA и партньор в JKL) са част от вдъхновящите лектори, които ще дискутират все по-тясната връзка между ПР и маркетинг. Пълен списък на темите и участниците можете да откриете на сайта на конференцията - www.ipra-cee.com.

Регистрацията за събитието вече е отворена, като до 10 октомври ограничен брой билети ще се предлагат с отстъпка за ранно записване.

Всеки желаещ да се срещне с представители на IPRA, както и с носители на Златните награди за отличие, може да присъства на гала вечерята след предварителна регистрация на сайта на асоциацията: https://www.ipra.org/golden-world-awards/2017-gwa-gala/.

 

***

Информация за IPRA

Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA) е водещата световна мрежа на професионалистите, които се занимават с ПР. Членството е индивидуално, а не корпоративно. Асоциацията има за цел да доразвие отворената комуникация и етичните практики в сферата на връзките с обществеността. IPRA осъществява тези цели чрез различни възможности за взаимодействие и комуникация, посветени на интелектуалното лидерство на професията. IPRA е и организатор на годишните Златни награди за отличие (Golden World Awards for Excellence) – кампания за връчване на световни ПР награди. Със своите 60 години опит и подкрепата на Организацията на обединените нации, IPRA има представителства навсякъде по света, където се практикуват връзки с обществеността. Организацията приветства всички професионалисти, които споделят нейните цели и имат желание, да бъдат част от световното семейство на IPRA.

За повече информация, моля посетете: www.ipra.org

Информация за Златните награди за отличие

Годишните награди на IPRA – Golden World Awards (GWA) е инициатива, създадена през 1990 г., която има за цел да отличи световни постижения в сферата на връзките с обществеността, разделени в различни сфери. Носителите на отличието получават допълнително удовлетворение от факта, че кандидатурата им отговаря на международни стандарти за професионализъм. Пълен списък или Гранд При на отличията (Grand Prix for Excellence) се представя всяка година и включва най-високите стандарти в сферата. Въпреки големия брой регионални и национални състезания, само едни остават световните такива – Златните награди за отличие на IPRA.

Информация за Юнайтед Партнърс

Юнайтед Партнърс е една от първите български специализирани комуникационни агенции, която предлага пълно обслужване и интегрирани маркетинг решения в България и региона Югоизточна Европа. Вече 20 години (от 1997 насам) компанията планира и реализира многобройни (над 1300) продуктови и корпоративни кампании, пъблик афеърс проекти, дигитални, маркетинг и btl кампании за над 150 водещи международни и български компании.

Портфолиото на Юнайтед Партнърс включва клиенти в различни бизнес сфери - бързооборотни стоки, технологии и комуникации, мода и красота, здравеопазване, бизнес и финанси, за клиенти като Procter & Gamble, IBM, ING, Western Union, UNICEF, Nestle, VMware, Viber, Bayer, Tommy Hilfiger и др. Екипът на агенцията разработва и кампании с общественополезни цели и подкрепя неправителствени организации.

За повече информация, моля посетете: www.united-partners.com

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички