OMD стана агенция на годината на AdWeek за втора поредна година


OMD стана агенция на годината на AdWeek за втора поредна година
Снимка:

2607

Международната комуникационна агенция OMD получи престижното признание от водещото специализирано издание за реклама AdWeek и за втора поредна година е глобална агенция на годината. Този успех на веригата се дължи до голяма степен на придобиването на нови големи международни акаунти, сред които: световният лидер в производството на играчки Hasbro, международният медиен гигант Disney, както и мултинационалната компания за производство на храни Heinz.

В България акаунтите се обслужват от Оптимум Медия – част от OMD от 2012 г. Освен за международни клиенти на OMD, агенцията работи и за водещи на българския пазар компании. Повече от 20 години продължава и сътрудничеството на екипа на агенцията с McDonald’s, което го прави едно от най-дългогодишните партньорства в историята на българската реклама.

„Работата по високите международни стандарти на OMD е истинско предизвикателство и сме щастливи от факта, че имаме шанса да прилагаме водещи световни практики в ежедневната ни дейност. Това неимоверно повишава качеството на услугите, които предоставяме на всичките си клиенти“, коментира г-жа Добринка Стойковa, Управител на Оптимум Медия OMD.

„За нас в България 2014 също беше много успешна – спечелихме повече от 10 нови клиента, както и 2 награди от Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА – злато за иновативно използване на традиционни медии и бронз за медийна кампания. Радваме се за успеха в класацията на AdWeek и се надяваме България да може да дава все по-голям принос за водещата позиция на OMD в световен мащаб“, каза още тя.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички