Преференциални цени за участие в изложение MachTech&InnoTech до 11 януари


Преференциални цени за участие в изложение MachTech&InnoTech до 11 януари
Снимка: MachTech

2698

До 11 януари 2018 г. българските и чуждестранните компании, заявили участието си в международното изложение MachTech&InnoTech, ще могат да се възползват от преференциалните цени за участие. Единственият специализиран форум за машини и технологии в металообработката в България ще се проведе от 26 до 29 март 2018 г. в Интер Експо Център – София.

По време на изложението компаниите в бранша се запознават с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране. Защото форумът е определян като платформа, на която се разкриват необятните възможности на машините и високите технологии. Все по-стремглаво развиващият се софтуер, необятните възможности на 3D принтирането и чертаещите бъдещето промишлени роботи ще бъдат под „светлините на прожекторите“ на MachTech&InnoTech 2018.

85% са заетите площи

Само месец след стартирането на кампанията за провеждане на международния форум, 85% от изложбените площи вече са заети. Последното издание на MachTech&InnoTech събра повече от 120 водещи компании, представляващи над 250 световни бранда. Най-много бяха изложителите от секторите на металообработката и инструменталното оборудване (65%), следвани от индустриалната автоматизация и индустриалния софтуер (20%) и компаниите от направление качествен контрол и тестване (10%).

Освен увеличаване на българските и чуждестранните изложители, изложението регистрира все по-голям чуждестранен интерес, привличайки посетители от Сърбия, Румъния, Чехия, Полша, Македония, Италия, Турция и Германия.

„Sofia Industrial 3D printing forum“

В рамките на изданието през 2018 г. за първи път ще се проведе „Sofia Industrial 3D printing forum“. Партньори на събитието са едни най-добрите компании в сферата на индустриалното принтиране. Ще бъдат презентирани едни от най-успешните примери на приложение на 3D принтирането с индустриални цели.

В духа на положителните тенденции, които бележат всяко едно издание на MachTech&InnoTech, изложението ще посрещне 2018 г. с нов сайт, в което още през началото на Новата година ще може да бъде открита полезна и подробна информация за участниците.

Новини и подробности можете да откриете на: machtech.bg

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички