СИХРЕ, хорека секторът и кулинарите


СИХРЕ, хорека секторът и кулинарите
Снимка:

3504

Създаването на бизнес взаимоотношения е може би най-важната част от работата на една компания. В идеалната ситуация това е моментът, в който, след детайлна подготовка за представяне на бранда си, получаваш шанс да покажеш пълния капацитет от възможности пред клиенти и партньори.

Подобна ситуация ще има през ноември в София, когато фирми с дългогодишен опит и адекватно разбиране на потребностите на клиентите се събират на най-голямото бизнес изложение в страната за хорека сектора СИХРЕ.

Събитието предлага тематично разделени зони за участници и демонстрации. Тази година ще бъдат представени над 80 бранда от 22 държави, а в програмата на изложението са предвидени предизвикателства за кулинари и баристи.

16-ото издание на СИХРЕ ще се проведе в Интер Експо Център от 9 до 12 ноември, паралелно с изложенията за хранително-вкусовата индустрия - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк.

Миналата година изложенията бяха посетени от над 19 хиляди души, като в момента очакванията на организаторите са това число да бъде надхвърлено.

За гастрономите

В дните на изложението Българската асоциация на професионалните готвачи главно в лицето на шефовете Андре Токев и Димо Димов организират GastronomiX. Кулинарното събитие ще предложи две отделни програми - за професионални готвачи и за любители, като предстои да бъдат обявени и подробностите.

За втора поредна година Unilever Food Solutions организира състезание за готвачи - UniChef. Тази година надпреварата е разделена в две категории - за професионални готвачи и за ученици от гимназии и техникуми с кулинарен профил. Набирането на участниците в UniChef вече започна, а финалът ще бъде на СИХРЕ.

В изложението отново ще има и бариста зона на Асоциацията на българските баристи, които подготвят семинари, демонстрации и дегустации на различни сортове кафе.

Освен тях Енко Вендинг организират състезание за баристи, а от Goodlife.bg ще проведат уъркшоп за кулинарна фотография.

За бизнеса

За първа година Българската стопанска камара, Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, организират безплатни двустранни бизнес срещи за компании в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия.

Събитието Food4lfe ще се проведе на 10 ноември, като регистрация може да бъде направена чрез интернет страницата https://www.b2match.eu/food4life2016, с краен срок 30 октомври. Към момента регистрираните компании са над 60 от 10 държави.

Повече информация за СИХРЕ можете да откриете на www.sihre.bg.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички