Спиди прави българската мечта реалност


Спиди прави българската мечта реалност
Снимка:

5689

Вие сте млади, образовани, креативни, амбициозни. И естествено искате да се реализирате в голяма, модерна и бързоразвиваща се международна компания. Не, не е нужно да резервирате полет до Щатите или Западна Европа, за да търсите късмета и реализирате мечтите си там.

Спиди отново отваря вратите си за млади хора с малък или без предишен опит, които да се включат директно в мениджърския екип на компанията. Проектът „Спиди търси таланти” е насочен към бакалаври или магистри, отлично владеещи английски език, дипломирани през 2015 г. или дипломиращи се в периода 2016 – 2017 г.

Одобрените кандидати ще работят в административната сграда на Спиди, като ще преминат двегодишно обучение – по няколко месеца в различните отдели на компанията, за да придобият опит и да се запознаят с основните им функции и задачи. Всеки млад талант ще има личен ментор, който ще го обучава, съветва и напътства за по-бързо професионално развитие.

И тъй като това не е стажантска програма, от Спиди предлагат постоянен трудов договор с атрактивна стартова заплата. Звучи като виц или шега, но Спиди търси таланти е реален проект с четиригодишна история. Някои от първите участници в него вече са служители с опит в компанията, които всеки ден допринасят за нейното развитие и се усъвършенстват в личностен и професионален план. Ако искате вие да сте следващите реализирали се успешно в България млади хора, кандидатствайте до 15 май 2016 г. в проекта „Спиди търси таланти”.

Повече информация за проекта и необходимите документи за кандидатстване: https://www.speedy.bg/bg/looking-for-talents

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички