Световни премиери на оръжие и оборудване само на „Наслука-лов, риболов, спорт“


Световни премиери на оръжие и оборудване само на „Наслука-лов, риболов, спорт“
Снимка:

22202

Топ цени за уникални продукти очакват посетителите от 24 до 27 септември в Интер Експо Център.

Световни премиери на оръжие и оборудване на атрактивни цени ще видят посетителите на единственото у нас есенно изложение за лов и риболов „Наслука-лов, риболов, спорт“. То ще се проведе от 24 до 27 септември в Интер Експо Център точно преди старта на ловния сезон за едър дивеч.

Хитови продукти за лова с до 30% намаления ще бъдат сред новостите на изложението, съобщиха организаторите Интер Ескпо Център и сдружение „Лов и риболов“ на специална пресконференция днес.

Сред уникалните продукти ще бъде полуавтоматична карабина на италианската фирма BENELLI. Тя напрактика представлява промяна в ловния живот, тъй като няма друга карабина за цивилния пазар, която да е тествана от НАТО като военно оръжие, съобщи Десислав Делев, управител на VIP Оръжейни комплекси. Само сега BENELLI ARGO BASE ще бъде на специалната цена от 2399 лева при положение че във високия ценови клас подобни модели са над 3500 лева, уточни Делев.

Перфектната нова оптика на немската фирма Zeiss- Zeiss Victory V8 е друг интересен продукт. Тя е с варио увеличение от 1.8 -14x50, което я прави подходяща за почти всички ситуации в лова. Новите HT (high transmission) лещи осигуряват до 92% пропускане на светлина като по този начин образа през оптиката остава възможно най-ясен дори и късно през деня, когато слънчевата светлина е минимална.

За пръв път компанията ще представи и лазерен далекомер на немската фирма Leica- Leica GeoVid 8x42 HD-B, който може да се ползва и като бинокъл. Той е с ергономичен дизайн, прецизни лещи и покривни призми, лещи с антирефлексно покритие, които предоставят супер чиста и реалистична картина. Минималната дистанция на фокус е 5 метра, а дистанцията на измерване достига до 1825 метра.

Нови продукти на нови производители ще представят и от „АЙ ЕС ДИ- България“, съобщи управителят на компанията Николай Чавдаров. Сред тях ще са ловни патрони Sterling на турската фирма Турач, създадена още през 1987 г. в Улус, Анкара.

За първи път на изложението ще бъдат предложени газови полуавтомати на турската фирма ATA ARMS. Марката има над 60 годишна история и предлага уникални продукти, изпълнява поръчки на всички световни лидери в оръжейната индустрия. Цените за полуавтоматите започват от 800 лева и ще бъдат на специални цени за посетителите на изложението, уточни Николай Чавдаров.

За първи път ще бъдат представени и ловни карабини от американския производител Mossberg, които са познати по-скоро като производители на гладкоцевни оръжия, но сега навлизат със свои модели ловни оръжия.

На „Наслука –лов, риболов, спорт“ любителите на лова ще могат да си закупят и ловен костюм Jack Pyke с 30% отстъпка- за 184 лева вместо за 263 лева. Той е изработен с безшумна материя с Breathatex мембрана включва шапка, яке и панталон в актуалния за ловците сигнален оранжев цвят.

Друг забележителен продукт ще бъде полуавтоматичната спортна карабина, специално производство на „АЙ ЕС ДИ- България“ – BSR, с която наши спортисти ще участват на предстоящото световно и европейско първенство през 2016 година. Състезателката Кристина Петкова вече е печелила с нея трето място на европейското първенство по стрелба с нарезна карабина по правилата на IPSC през 2012 година. Цената на самата карабина започва от 500 лева, но с тунинга достига до 900-950 лева.

Очаква се голям интерес към изложбата и тази година, прогнозират организаторите. Миналата година „Наслука-лов, риболов, спорт“ посетиха близо 5000 души. В изложението тази есен ще участват 41 фирми, от които 11 са новите участници, обясни зам.-управителят на Интер Експо Център Пламен Методиев. Международното присъствие е на фирми от Унгария и Пакистан. Входът за изложението ще бъде 3 лева.

Всеки ден по време на изложението един от посетителите ще печели атрактивна награда. При попълване на специална анкетна карта ще имате възможност да си тръгнете с продукти за лова, риболова и спорта. Сред наградите са спортен колан от Хънтър Джордж, раница от „Риби и такъми“, ваучер за 150 лева от Fishing Zone.bg. През последния ден от изложението късметлия ще грабне голямата награда- въздушна пушка MAGTECH N2 800 Adventure oт фирма STAR FORCE.

Междувременно тече играта на Интер Експо Център и Дарик радио. Слушателите на предаването по Дарик радио Спортно шоу Гонг трябва да отговорят правилно на няколко въпроса, свързани с любимото хоби и изложбата „Наслука - лов, риболов, спорт“. Играта продължава 24 и 25 септември (включително).

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички