Успешният бизнесмен Грант Кардон съветва наши мениджъри и предприемачи


Успешният бизнесмен Грант Кардон съветва наши мениджъри и предприемачи
Снимка:

3780

Излезе официалният трейлър за предстоящото на 12 февруари събитие – обучение и семинар „Бизнес и живот по 10” (http://youtu.be/s4vzhm1IijM), с Грант Кардон, създател на тренинги за Fortune 500 компании, New York Times бестселър автор и изключително успешен изпълнителен директор и предприемач.

Мотото на предстоящия семинар е “Успехът е твой дълг, ангажимент, отговорност“.

„Никога не правете компромис с целите си – увеличете действията си!

Властта и парите се насочват на там, на където е насочено вниманието, а най-много внимание получава този, който предприема най-много действия и рано или късно, ще получи най-голям резултат.” Това съветва самият Грант Кардон.

Посетителите на събитието „Бизнес и живот по 10” ще имат възможност да получат ценни съвети от един от най-успешните американски предприемачи по теми като: как да оцелеете в несигурна икономическа обстановка, как да доминирате в своята индустрия, как да управлявате своите човешки ресурси, финанси и много други практически съвети.

Кардон е уважаван и доказал се експерт в сферата на продажбите, бизнес развитието и коучинга. Има зад гърба си редица успешни компании, включително Cardone Enterprises, Cardone Training Technologies и The Cardone Group. Оглавява световните класации за „Топ 10 експерти по продажби“ и „Топ 10 бизнес коуч специалисти“,а Cardone Enterprises е обявена за една от най-успешните компании за обучения в света.

Чрез своите семинари, книги, аудио пакети и огромното съдържание, което той споделя в YouTube, Грант Кардон предоставя на своята аудитория нужните практически инструменти за успешно личностно и професионално развитие и насоки за бързо изкачване до професионалните върхове.

Предлага практически и доказано успешни съвети по маркетинг, продажби и предприемачество по един нестандартен и увлекателен начин. Изключително енергичен и страстен за това което говори, Грант Кардон успява едновременно да грабне, забавлява и мотивира публиката, като в същото време споделя невероятно ценна информация и опит.

Уникалният и земен подход на Кардон, заедно с хумора, остроумието и заразната енергия, му позволяват да ангажира всяка публика, давайки му титлата „Предприемач на 21-ви век."

Вземете инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете успех. Направете го на 12-ти февруари в София. Регистрирайте се на www.grantcardone.bg/10x-семинарът и се възползвайте от различните пакети за участие.

Бизнес и живот по 10 – каква стойност имат те за вас?

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички