За първи път лектор от Meta на най-голямото събитие за Facebook & Instagram в България!


За първи път лектор от Meta на най-голямото събитие за Facebook & Instagram в България!
Снимка: F5

6918

За поредна година, на 11 ноември (петък), ще се проведе най-голямото събитие за Facеbook & Instagram в България, което за първи път в своята шестгодишна история ще има официално участие на лектор от централата на Meta.

“Това е голяма награда за нашия екип и голяма изненада за нашите участници. Това, което ни носи най-голяма радост, е доказателството за спечеленото доверие на най-високо ниво - oт Meta към Httpool и DigitalPRO.” - казва Стилиян Запорожанов, организатор на събитието и съосновател на digitalpro.bg.

Тази година събитието отново ще събере водещите маркетинг специалисти и собственици на бизнес в Интер Експо Център, където ще научат всички новости и промени в платформите Facebook & Instagram.

Темите на F5 конференция 2022 са подбрани и съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, споделени от лектори с дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.

На предстоящото събитие зрителите ще имат възможността да гледат лекциите на живо в зала или онлайн от своя офис или дом, като организаторите ще предоставят видео запис за последващо гледане и прилагане на наученото.

Вече над 500 души са взели билет и с нетърпение очакват конференцията, за да се възползват от актуалните теми и да ги приложат успешно в своите бизнеси и проекти.

Тъй като интересът за събитието е голям и Actualno.com е медиен партньор, организаторите ни предоставиха промо код за 10% отстъпка, който нашите читатели ще могат да използват.

Промо код: MGF5

Прочетете повече за програмата и лекторите на събитието тук.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички