Happy спечели в класацията за най-добър ресторант в Лондон


Happy спечели в класацията за най-добър ресторант в Лондон
Снимка: Thinkstock/Guliver

11713

Ресторант от българската верига за хранене Нарру получи награда за "Най-добрият ресторант в Лондон" и награда за "Най-добро обслужване в Англия" в престижната класация Вrіtіѕh Rеѕtаurаnt Аwаrdѕ 2022, обяви Evening&Standart. Ресторантът се намира на емблематичния площад "Пикадили Съркъс" в британската столица и е по-добър от конкурентните му Fаllоw, Lе Gаvrосhе, ВіВі и Rоtі Кіng.

Happy получи наградата и в категорията най-гостоприемен персонал. Ето кой е най-добрият ресторант в света

По думите на Мира Янева, маркетинг директор на компанията, селекцията за номинацията е била направена сред 100 000 ресторанта в цяла Англия, като оценяването се извършва на два етапа. На първия етап ресторантите се номинират от специална комисия, а на втория предложенията се гласуват от широката общественост и посетителите на ресторантите.

"Всички сме изключително развълнувани, че бяхме избрани от британската публика в тези уважавани награди. Като сравнително млад ресторант в центъра на Лондон, за мен е чест да бъдем похвалени така. Happy измина дълъг път за много кратък период от време и това е само един невероятен пример за това", заяви Иван Попов, собственик на Happy London. Определиха новия най-добър ресторант в света

Номинациите за наградите за 2022 г, бяха гласувани от читатели на списанията Сhеlѕеа Моnthlу, Тhе Nаtіоnаl Роѕt, Вrаnd Wееklу и членове на Wоrld Rеѕtаurаnt Аwаrdѕ Guіdе. След това бяха гласувани и публично. 

Част от номинираните са били ресторанти на много популярни готвачи като Джейми Оливър и Гордън Рамзи, както и такива известни с много добра кухня като ресторанта на Ален Дюкас, "Новиков", "Риц", "Савой" и "Гаврош". Джейми Оливър затваря шест свои ресторанта заради Brexit

Първият ресторант от веригата Нарру Ваr & Grіll e открит във Варна на 24 декември 1994 г. Днес компанията управлява и развива над 35 Нарру ресторанта в България, още 5 в Барселона, a най-новото им попълнение се намира именно на площад "Пикадили Съркъс" в Лондон. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Най-добрият ресторант в света е на място, за което никога не сте чували

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички