1,2,3 - лесна регистрация в Betmarket.bg


1,2,3 - лесна регистрация в Betmarket.bg
Снимка: iStock/Guliver

2723

Феновете на онлайн залозите в България вече имат нова платформа за игра – Betmarket.bg. Бетинг компанията се сдоби с лиценз за извършване на хазартна дейност онлайн в края на месец ноември, а от началото на декември вече приема и нови клиенти. Всеки желаещ може да си направи регистрация в betmarket.bg, а хубавото е, че самият процес по регистриране е изключително бърз и улеснен. Регистрацията в Бет Маркет се случва точно в три стъпки, а всяка една от тях е максимално опростена и се случва буквално за секунди. В настоящата статия ще разгледаме в детайли какви са стъпките за регистрация в Бет Маркет и какво се изисква от играчите при регистриране в новия онлайн букмейкър.

Преди да се насочим към регистрацията в Бет Маркет, нека първо отличим няколко факта, заради които си заслужава регистрация в този букмейкър. На първо място Бет Маркет може да се похвали с изключително голям опит и авторитет, след като повече от две десетилетия е лидер в организирането на бинго игри на територията на цялата страна. Сега този опит ще бъде пренесен на онлайн сцената, където обаче няма да се разчита само на бинго игри, но и на всички популярни казино игри, както и на богат спортен раздел. Новият сайт за залози на Бет Маркет предлага и множество атрактивни бонуси и оферти за нови клиенти, а и за вече регистрирани потребители, а промоциите на букмейкъра определено дават основателна причина на играчите да се регистрират.

Регистрацията в Бет Маркет не се различава с нищо съществено от регистрациите във всички останали сайтове за залози. С други думи: ако сте си правили регистрация в друг онлайн букмейкър, то едва ли ще срещнете някакви затруднения в процеса на регистриране в Бет Маркет. Все пак нека да разгледаме стъпките, през които ще преминете по време на регистрацията в сайта. Първата стъпка, разбира се, е свързана със създаването на нов акаунт. Когато посетите сайта на Бет Маркет, ще видите специален бутон за регистрация, който ще ви насочи към регистрационната форма. Оттам ще бъдете препратени директно към първите данни, които трябва да попълните, а те са свързани с вашия нов профил – потребителско име, парола и имейл. След това букмейкърът ще изиска от вас да въведете имената си, ЕГН, адрес, телефонен номер, а накрая остава да се съгласите с общите правила и условия на компанията, за да завършите създаването на профила си.

Втората стъпка от регистрацията в Бет Маркет е свързана с активацията на вашия акаунт. На вашия имейл ще получите линк за активация, чрез който да активирате профила си. От вас се изисква единствено да отворите писмото от Бет Маркет на вашия имейл и да кликнете върху линка за активация. Ще ви зареди прозорец, който да потвърди, че вашият акаунт е активиран. След това вече можете да посетите акаунта си и дори да започнете играта си, като направите първия си депозит и първия си залог.

Все пак остава още една последна стъпка от регистрацията, която рано или късно трябва да бъде направена. Става въпрос за верификацията на вашия акаунт, която е задължителна при всеки лицензиран букмейкър. Верификацията се прави с цел да се идентифицира, че зад профила стоите действително вие. В Бет Маркет верификацията е изключително лесна и бърза, тъй като се прави със селфи. От вас се изисква да си направите снимка, която да изпратите на букмейкъра, а той от своя страна да ви идентифицира и верифицира акаунта, за да можете да играете свободно и безпрепятствено. Трябва да имате предвид, че докато не завършите верификацията на акаунта си, няма да можете да извършвате тегления от сметката си в профила.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички