Бонуси от букмейкърите - атрактивна реклама или полза за играчите?


Бонуси от букмейкърите - атрактивна реклама или полза за играчите?
Снимка: iStock

956

Все по-често се забелязва един особен скептицизъм към всичко безплатно или допълнително, което един търговец може да предложи. Най-вероятно всеки един клиент е забелязал, че докато нещо се дава като бонус, то винаги има някои подводни камъни, на които може да се натъкне. Рекламните блокове и онези добре популярни чудесии, които ни предлагат особено странни продукти и ни гарантират, че имаме нужда от тях, са един точен пример – там огромно количество бонуси.

Анализаторите на спортни букмейкъри и онлайн казина често обръщат внимание на всички промоции. Те вече имат мнение за  специалната Betway бонус оферта и не веднъж са казвали, че условията и изискванията към промоциите са не само ясно описани, но често са повече от логични. Въпреки това откриваме, че макар и това да е една от най-разглежданите секции, винаги има недоволни и не толкова очаровани клиенти, които да приемат подобно предложение.

След като заглавието посочва точно тази тема, нека се замислим дали наистина един бонус, особено от букмейкърите, може да се смята за  просто реклама. В това отношение сме свикнали да не вярваме по никакъв начин на реклами, все пак не веднъж сме попадали на подвеждаща такава. За да можем да потвърдим това или да го отречем, нека отговорим какво са бонусите.

Това са средства, които се предлагат на един клиент още при регистрация и правенето на първи депозит. Често нямат ограничени за използването на вида игра, но имат условия за изпълнение, ако искаме да изтеглим натрупаните си печалби. Бонусите наистина ни дават пълна свобода не само да се забавляваме, но и да тестваме повече платформи и игри. Разбира се, мнозина знаят, че самите бонуси често трябва да се превъртат или разиграват, както може да откриете термина.

Именно тук някои фенове смятат, че бонусите никога не са били създадени, за да инкасират печалби, а само за привличането на аудиторията. Нека обаче подчертаем някои основни подробности, нито един бранд не гарантира, че ще бъдете успешни с бонуса си, но когато го имате свободата да подобрите уменията си и да проверите кои са правилните игри, категорично дава опит и с него ще спестите бъдещи главоболия.

Истината обаче е, че когато един клиент все пак е запознат с видовете игри и знае основните правила и условия, не само може да инкасира своите печалби, при това с останалата част от бонуса, но това се свежда до две неща – познаването на условията за превъртане, колко точно пъти трябва да се превърти бонуса, както и за какво време може да се случи.

Регистрираните клиенти често получават и още нещо – възможност да правят безплатни залози. Те са пример, в който има безусловен успех. Какво представляват този  вид бонуси – получавате средства, правите своята прогноза и при евентуален успех, автоматично получавате вашата печалба, но не и стойността на самия залог. С други думи, ако имаме безплатен залог на стойност 2 лева и направим прогноза на дерби с коефициент от 2.00, общата ни печалба трябва да е 4 лева – 2 лева бонус и 2 лева печалба. От тези взимаме само печалбата.

Практически всеки един клиент може не само да използва своите бонуси и да си докаже сам, че това не е просто маркетингов трик, истината обаче е, че мнозина просто се отдават на забавлението, все пак кога точно сте се притеснявали за средства, които са дадени именно за забавление и нищо друго.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички