Как криптовалутите подобряват индустрията на спортните залози?


Как криптовалутите подобряват индустрията на спортните залози?
Снимка: iStock

1647

Спортните залози станаха не само популярни, но и много по-достъпни, благодарение на дигиталните си платформи. След като днес всеки е свободен да направи прогноза, а и самите оператори започнаха да инвестират много повече в създаването на най-различни промоции и въвеждането на нови функции, не трябва да се изненадваме, че тази индустрия поставя ръст по приходите година след година.

Емоцията за клиентите остава в умението и факта, че могат не само да направят прогноза, но и да я подсилят с малко повече анализи и мнение на експерти. Разбира се, тук трябва да дадем и малко внимание на късмета, защото вече няма човек, който да не е останал изненадат от развитието на терена. Ако разгледаме това професионално Betway ревю ще открием, че разполагаме с необятно поле за изяви, особено след като брандът разполага с редица промоции и функции, насочени изцяло в полза на клиента.

По-важното обаче е, че все по-често се говори за интегрирането на криптовалути в букмейкърските платформи. Докато си мислите, че най-вероятно брандовете се опитват да забогатеят при следващото покачване на стойността на този тип валута, ние ще побързаме да ви поправим - не е така. Поради наличието на различни валути, както и постоянното превалутиране, повечето играчи често се ощетяват, дали това ще е банковата институция или самият картодържател, няма никакво значение.

С въвеждането на криптовалутите някои от основните проблеми ще бъдат избегнати, но най-вероятно ще открием, че присъстват и някои много сериозни позитиви. Впрочем ще открием, че има някои почитатели, които официално са създали и криптовалута с името Sure Bet Cryptocurrency. При нейната употреба изобщо няма да е трудно да открием, че редица ограничения падат. Криптовалутите са не само изключително бързи за преводи, но и без никакви такси, като тук трябва да подчертаем и наличието на много високо ниво на сигурност.

Знае се само името на профила, който получава валутата и нищо повече. Има и още един позитив за почитателите на този вид забавление, които попадат под юрисдикцията на закона. Поради липсата на проследяване, можете спокойно да използвате тази валута и да правите прогнози. Най-вероятно при по-бързото и силно разпространение на тази валута, клиентите на различните спортни агенти ще намалеят рязко. Ако никога не сте чували за тях, нека ви обясним малко по-подробно каква точно е идеята.

В някои страни, където хазартът е забранен, почитателите използват агенти от друга страна, които да правят залози от тяхно име, като взимат процент от всеки направен такъв. Интересното е, че някои почитатели използват платформата Nectar, който според самия Ричард Брансън е бъдещето на спортните залози във фентъзи футболните платформи. Брансън има доста добра идея, защото изисква от клиентите да последват самата платформа в туитър, да ретуитнат няколко туита с хаштаг #nectar и след това да влязат в телеграм групата. С тази валута се правят залози на всичко от спорт и политика до времето.

Натрупвайки се такива виртуални валути ще могат много спокойно и лесно да се превалутират за парични награди. Това впрочем е една от много интересните инвестиции на милиардера, но не е първата и със сигурност няма да е последната. Винаги ще открием допълнителна информация за блокчейн технологиите, но дори и да не сме съгласни или да отказваме да повярваме, този вид валута ще се промени значително и в това можем да бъдем повече от сигурни.

Всичко звучи наистина прекрасно, но тогава защо още не ги срещаме и в родните платформи? Първо не са чак толкова необходими, брандовете наистина се постараха да лимитират таксите и ограниченията към клиентите. Второто и по-важно е, че все пак се изисква време за  създаване и подсигуряване на такава платформа. Не може да очаквате, че законодателството няма да поиска да разгледа какво се случва от другата страна, но това не означава, че няма да има биткойни в една платформа. Просто малко ще се забавят.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички