Как навлизането на компании като Betway ще раздвижи хазартния сектор у нас?


Как навлизането на компании като Betway ще раздвижи хазартния сектор у нас?
Снимка: Архив

1955

Спортните анализатори все по-често обръщат внимание на хазартния сектор у нас. Освен особено привлекателен, той може да се смята и за конкурентен, но разбираме, че в следващите 5 години може да достигне стойност от близо половин милиард евро, което е доста обещаваща цена, а на пазара можем да открием, че има не достатъчно брандове, които да предлагат своите услуги.

Ако разгледаме това ревю за Betway от Betenemy ще открием, че този бранд също има много сериозно желание да навлезе на родния пазар и да представи своите планове за родните почитатели. Това определено е добра новина и то по няколко причини, като точно тях смятаме да разгледаме в следващите редове.

Нека започнем с факта, че това е не само стар, но и доста известен бранд, с прозрачна политика за своите фенове, както и доста сериозни джакпоти за почитателите на казино игрите. Що се отнася до спорните залози, платформата също изненадва с добри предложения, наличието на добре познати функции като кеш-аут и промоции за безплатни залози. Може би е редно точно тук да напомним, че едно от студиата, които предлага своите игри за тази платформа, се смята и за рекордьор по изплащането на прогресивни джакпоти. Очевидно е, че говорим за един особено щедър и реномиран бранд, но какво ще промени това?

Отговорът е: всичко! Истината е, че когато имаме повече конкуренция на пазара, останалите представители са принудени също да преосмислят своите промоции и да се подобряват, за да запазят своите лоялни потребители. Едва ли можем да се изненадаме от факта, че през настоящата година не бяха малко нито промоциите, нито наградните фондове, а да не говорим, че много често започнаха да се добавят и томболи с материални награди. Следователно ако имаме ново лице на пазара, логичното е да има бързо въвеждане не само на иновации, но и на по-добри условия. Както се досещате, от конкуренцията винаги печелят клиентите.

Нещо повече, когато имаме бранд с опит в тази индустрия, същият автоматично идва не само с необходимата технология, но и с поглед над пазара. Потребителите могат да бъдат сигурни, че стартирането винаги идва с добри бонус програми, каквито отдавна са присъствали в платформата, но освен това можем да открием, че при този бранд има иновации, които позволяват сериозен контрол и възможност за бързо обслужване на сметките. С други думи на всеки клиент остава само да се забавлява, като го прави разумно, но дори и по тази линия има въведени защитни механизми.

Най-вероятно се чудите какви други позитиви може да има, след като говорим за качество на услугата, какво друго ни трябва. Отговорът е елементарен, когато имаме нов бранд на пазара, който с фокусира не само върху световния спорт, но и върху родните дисциплини. Логично е, че когато родните фенове се наслаждават на по-качествен спорт, те ще правят и повече прогнози. Вече има значително количество букмейкъри, които спонсорират и подобряват някои от най-популярните спортове в страната, но както се досещаме – не са изобщо достатъчно. Появата на още един бранд може да ни позволи точно това, а както се досещаме, това е плюс за абсолютно всички.

Какво обаче трябва да знаем още? Самият процес по лицензиране отнема някакво време и не можем да бъдем категорични или да са ангажираме с дата, за да заявим кога точно това ще се случи. Прогнозите на анализаторите са за края на годината и най-вероятно може да са прави, но всички зависи от комисията по хазарта. Брандът е достъпен за клиенти от Европа, но достъпът изисква употреба на VPN. С лицензирането, това най-вероятно ще бъде официално пропуснато.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички