Как работи конструктора на залози в спортните предвиждания?


Как работи конструктора на залози в спортните предвиждания?
Снимка: iStock/Guliver

2019

Благодарение на все по-бързо развиващите се технологии, спортните фенове не само получиха една особена свобода да правят спортни прогнози. Оказа се, че динамиката на този вид платформи позволява не само да имаме постоянен достъп до един необятен спортен свят, но и често да активираме бонуси, различни промоции и дори опции за контрол на риска. Какво по-хубаво от това, бихте казали? Ако разгледаме ревюто на Бетуей тук - https://nostrabet.com/betway/ ще открием, че това е оператор, който до голяма степен инвестира не само в иновациите, но и в по-интересните предложения.

Ето защо и самите анализатори ни посочват, че една от много интересните и търсени опции е тази за създаването на залог, известна е още и като bet builder в случай, че не я откривате в портфолиото на някой букмейкър. Нека обаче започнем от самото начало - каква е идеята тук? Получавате възможност не просто да създадете една особена спортна дисциплина, но и да вземете колкото се може по-добри условия от една прогноза. Често мнозина се чудят защо да използват точно този вариант и ще отговорим. Тук се обединяват не просто различни залози, но и рязко се повишава самият коефициент, което е повече от добра новина.

Бихте казали, че всичко това много напомня на добре познатите множествени залози и най-вероятно сте прави, но нека обясним и как точно работи. На първо място нека си представим, че имаме два отбора, например Ювентус и Парма. Очаквано е победата да бъде за Ювентус, ще искаме и Роналдо да се разпише в мрежата, а имайки предвид факта, че винаги има по-агресивни играчи на терена, можем да подозираме, че в първото полувреме ще има жълт картон. Посочваме обаче, че това са само хипотези. Най-добрият вариант да вземем повече от тези прогнози е с помощта на тази опция. Първо заявяваме, че точно този сценарий ще се случи и второ - повишаваме значително коефициента си.

Разбира се, някои брандове поставят ограничение до избора на седем прогнози - повече от това накланя везните в една различна посока и шансовете се понижават драстично. Самите букмейкъри могат да оставят клиентите да правят колкото искат такива предложения, но истината е, че така или иначе трябва да имат разумен шанс за успех, следователно ограниченията отново са наложени в полза на самите клиенти. И след като имате свободата да избирате своите собствени и малко по-специфични прогнози, няма да имате никакви трудности да се насочите в тази посока и да бъдете малко по-конкретни.

Често може да го използвате не само преди дадено събитие, но и по време на събитието - свободата наистина е пълна. И макар повечето фенове да остават малко по-праволинейни, създаването на някои абсурдни прогнози, които не просто се превръщат в легендарни, но дори намират място в медийното пространство. Създаването на залог е процес, в който няма ограничения, просто се изисква малко време от самия букмейкър, за да приеме залога. Точно по тази причина ще открием, че някои фенове залагат на броя жълти картони, които даден футболист ще генерира в рамките на един футболен сезон. Преди години, когато Суарес показваше изключително агресивна захапка, феновете правеха прогнози дори на момента за захапване, едва по-късно Барселона поставиха ограничителна клауза за няколко милиона долара.

Истината е, че всеки букмейкър е готов да приеме хвърлената ръкавица и след като говорим за развлекателен сектор, ограниченията остават чиста формалност. Създаването на залог идва и с една определена отговорност, някои брандове не позволяват на всеки създаден залог да използва функции като кеш-аут.

Причините са много и все логични, когато създавате своя собствена прогноза, се очаква да бъдете и сигурен в нея, следователно няма да се разминете с правенето на залози на сляпо. Анализаторите често препоръчват да обърнете внимание на всички прогнози, статистиката и едва тогава да бъдете категорични с тази опция. Тук е необходимо да напомним, че преди всичко трябва да се забавлявате и да взимате най-доброто от играта, преследването на печалби не винаги завършва особено положително за един клиент. Ако спазвате правилата за разумна и отговорна игра, няма да имате никакви проблеми с този развлекателен сектор.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83853
  • GBP
    1
    2.2902
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички