Какви коефициенти предлага Бетмаркет спортни залози


Какви коефициенти предлага Бетмаркет спортни залози
Снимка: iStock/Guliver

2631

Онлайн букмейкърите в България стават все повече и повече, а за играчите става още по-трудно да направят своя избор за бетинг компания. Най-новото име сред сайтовете за спортни залози у нас е това на Бетмаркет – компания, която дълги години е лидер в предлагането на бинго игри. Сега обаче Бетмаркет разширявя обхвата си и излиза на онлайн пазара с множество предложения както за казино, така и за спорт. Играчите вече могат да посетят БетМаркет спортни залози, където ще намерят изобилие от спортни събития и пазари. А най-интересното е, че Бетмаркет предлага и много атрактивни коефициенти за спортни залози – нещо, което несъмнено всеки играч иска да има на разположение. В следващите редове ще разгледаме какво предлага Бетмаркет откъм спортни залози и коефициенти, защото ставките на букмейкъра са един от най-важните елементи.

Когато говорим за конкуренция в сектора на спортните залози, накрая всичко опира до това какви коефициенти предлага всеки букмейкър. Обикновено най-авторитетните сайтове за спортни залози дават и най-високите коефициенти, но често други онлайн букмейкъри се оппитват да изпъкнат, като предоставят още по-добри ставки. Няма съмнение, че Бетмаркет предлага по-високи коефициенти от множество букмейкъри на пазара и със сигурност може да се конкурира с водещите брандове в сектора. И това е напълно нормално, тъй като Бетмаркет е амбициран да се бори за вниманието на феновете, а то може да бъде спечелено с по-атрактивни ставки и повече бонуси и оферти.

Освен с добри коефициенти, Бетмаркет може да се похвали и с множество спортни събития и пазари. Това е много важно, тъй като ако няма разнообразие откъм събития и пазари, то няма голямо значение колко високи са ставките. В Бетмаркет са постигнали баланс в това отношение, като предлагат най-различни спортове – от най-популярните до най-неизвестните на широката публика. Разбира се, най-добре представен е футболът, за който Бетмаркет е подготвил събития от цял свят, както и множество пазари за всеки един мач. И тук не говорим само за топ първенствата на Европа като Висшата лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслигата и Лига 1, както и турнири като Шампионска лига и Лига Европа, но и много други надпревари от цял свят, които не са толкова популярни, но пък имат много какво да предложат откъм възможности за спортни залози.

Определено може да се каже, че Бетмаркет предлага на феновете възможно по-големи коефициенти както за залозите преди мач, така и за залози на живо. Това също е от съществено значение, тъй като много играчи предпочитат да играят лайв, а там коефициентите са много по-динамични. В Бетмаркет предлагат и две топ оферти за феновете на спортните залози. Едната от тях е за 0% марж, с която букмейкърът на практика дава на играчите залози без комисионна. Чрез тази оферта имате възможност да спечелите максимална печалба. Другата оферта на Бетмаркет е „Коефициенти на MAX”, при която букмейкърът дава събития и пазари със значително завишени коефициенти. Това си е чист подарък от страна на букмейкъра, който прави това с ясното съзнание, че така се печели доверието на феновете.

Ако трябва да обобщим с няколко думи коефициентите в Бетмаркет, то смело можем да кажем, че те са достатъчно атрактивни и конкурентни на водещите сайтове за залози у нас. Брандът дава възможност за залози на най-различни спортни турнири и първенства, като предлага разнообразни пазари с топ коефициенти. С офертите си за 0% марж и коефициенти на макс Бетмаркет само може да впечатли феновете на спортните залози, които имат възможността да играят на чудесни коефициенти. С това си поведение Бетмаркет смело се нарежда до водещите брандове, осигуряващи най-високите коефициенти в България, а това няма как да не печели сърцата на феновете.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички