Кой промоционален код за Бет Маркет е най-добър?


Кой промоционален код за Бет Маркет е най-добър?
Снимка: iStock

2649

В последните няколко седмици в бетинг средите усилено се говори за най-новия онлайн букмейкър – Бет Маркет. Компанията се сдоби с лиценз за извършване на хазартна дейност онлайн в края на ноември, а вече набира сериозна популярност сред феновете и все повече нови клиенти. Една от причините е възможността за регистрация чрез промоционален код за Бет Маркет, който дава много предимства за потребителите. Чрез бонус кода феновете имат възможност да се докоснат до всички ексклузивни промоции оферти на бранда, които не са никак малко. И тъй като промоционалният код е много важен при регистрация в Бет Маркет, в настоящата статия ще му обърнем малко повече внимание. Ако се интересувате кой промо код за Бет Маркет е най-добър при регистрация и защо ни е необходим, продължете да четете следващите редове, защото имаме какво да ви разкажем.

След като се сдоби с лиценз, Бет Маркет по най-бързия начин отвори възможност за регистрация на нови клиенти, които вече имат възможност да си създадат свой акаунт и да се включат в томбола с общ награден фонд от 50 000 лева, както и много други промоции и оферти. За да се „отключат“ всички възможни бонуси за Бет Маркет, то е най-добре да се използва промо код. Най-добрият бонус код за регистрация в Бет Маркет е MAXBONUS. Както подсказва и името му, MAXBONUS осигурява максимални бонуси за играчите. Той трябва да бъде използван при регистрация, като във формуляра за регистриране е предвидено специално поле за въвеждането му. Въвеждайки този промо код, играчите си гарантират максимален достъп до бонусите на Бет Маркет, което е сериозно предимство и не е за изпускане.

Защо обаче MAXBONUS е най-добрият промо код за Бет Маркет? На първо място – защото е безплатен и свободен за употреба от абсолютно всеки играч. Тоест: с този код може да се регистрира всеки един нов потребител в Бет Маркет, независимо дали и друг играч е ползвал този код. Въпросният промоционален код е проверен и доказано работи. До момента той е използван над 1000 пъти, а това се е случило в рамките само на последния един месец. Този факт е красноречив за това колко надежден е промо кодът MAXBONUS, който се използва масово от играчите, желаещи да се регистрират в Бет Маркет.

Както вече споменахме, промо кодът се въвежда при регистрация в Бет Маркет. За целта той трябва да бъде правилно въведен. След като бъде завършена регистрацията, бонус кодът автоматично влиза в сила и се активира, за да задейства всички оферти за клиента, който го е използвал. Разбира се, за да бъде завършена нацяло регистрацията в Бет Маркет, трябва да се свърши още малко работа. След като бъде попълнен формулярът за регистрация и се даде потвърждение, след това новият акаунт трябва да бъде активиран чрез код за активиране, който ще получите на имейл. С това вашият акаунт се активира и вече можете да играете. Остава обаче още една стъпка от регистрацията, с която вашият акаунт да получи завършен вид. Това е до болка известната верификация, която е задължителна стъпка за всеки лицензиран букмейкър. В Бет Маркет верификацията става много бързо и лесно, тъй като е със селфи. Трябва да се снимате с вашия телефон и да изпратите снимка на Бет Маркет, откъдето да ви идентифицират и да верифицират вашия акаунт.

Накрая остана да припомним, че регистрацията в Бет Маркет става много бързо и лесно, а би било предимство, ако се използва и промо код. Ако имате намерение да се регистрирате в Бет Маркет, то спокойно може да използвате най-добрия промо код за това MAXBONUS, осигуряващ максимални бонуси за играчите.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички