Nostrabet: Какви спортни залози се предлагат в Mr Bit


Nostrabet: Какви спортни залози се предлагат в Mr Bit
Снимка: iStock/Guliver

2214

Mr Bit e чуждестранен сайт за онлайн залагания, който постепенно трупа популярност в България. Много от залагащите на спорт се регистрират в Mr Bit за да поставят своите залози на добри коефициенти и да се възползват от голямото разнообразие на пазари на футбол, тенис и други спортове. В тази статия ще ви запознаем именно със секцията спортни залози на MR BIT, като бързо ще се убедите, че в този хазартен оператор ще намерите всичко необходимо, за да правите вашите футболни залагания или прогнози на друг спорт.

На какво можем да залагаме в Mr Bit?

Mr Bit не се различава от доказани имена в бранша и предлага много спортни дисциплини за залагане. Регистрираните клиенти в този сайт за онлайн бетинг ще намерят популярните спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис, хокей на лед, голф, ръгби, бокс и т.н. След направено проучване установихме, че може да залагате дори на австралийски футбол, бейзбол, плажен волейбол, формула 1 и електронни спортове.  Всички добре познати спортни дисциплини са налични в чуждестранния хазартен оператор и дори за всеки спорт има много пазари.

Когато залагащ на спортни събития попадне на нов букмейкър, той в 90% от случаите ще се насочи към опциите за залози на футболни мачове. В Mr Bit имате възможност да поставяте прогнози с реални пари на двубои от цял свят. Ние от Nostrabet прегледахме секцията с футболни прогнози, като първо ни направи впечатление, че има над 1200 събития в букмейкъра. Вие може да залагате дори на мачове от Гибралтар, Индия, Пакистан, Перу и Коста Рика. Букмейкърът показва, че е амбициозен и дава възможности на футболните познавачи да демонстрират уменията си на мачове от всяка точка на света.

Какви са различните пазари за поставяне на залог?

Нека обърнем внимание на футболните пазари в този сайт за спортни залагания. Ще погледнем мач от най-залаганото първенство в света - Висшата лига. На срещи от този шампионат потребителите на Mr Bit имат широка гама от футболни пазари. Самата структура на спортния раздел и събитията за залагане е отлична. Основните категории залози на футбол за разделени и може да видите само пазари за хендикап, 1-во полувреме, 2-ро полувреме, ъглови удари и т.н. Естествено, всеки играч може да прави залози на добре познатите опции – победител в мача за редовното време, двоен шанс, под/над 2.5 гола и др. Ако двубоите се играят на принципа директна елиминация с продължения, вие ще имате възможност да заложите и на пазара кой от двата тима ще се класира. Останахме приятно впечатлени от големия брой възможности за залози на корнери и картони. В доста български букмейкъри вие няма да намерите толкова опции за залагане. Това е една от основните причини малко по-малко Mr Bit да се налага на пазара у нас.

В МрБит залагащите може да използват и допълнителни функции към спортните залози. Опцията Кеш аут е налична, като вие може по всяко време да се спасите от губещ фиш да не се разделите с цялата заложена сума, а да спестите от загубите си. Също така при събития с благоприятна развръзка, може да затворите малко преди техния край, за да вземете сигурна печалба. Хазартният оператор Mr Bit излъчва в пряко предаване доста спортни събития и също има богат раздел със залози на живо, така че е добър избор за спортен букмейкър.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички