Nostrabet съветва: Как се прави бърза регистрация в Bwin


Nostrabet съветва: Как се прави бърза регистрация в Bwin
Снимка: iStock

1147

Bwin е един от най-разпознаваемите и популярни букмейкъри в световен мащаб. Компанията е основана в Австрия и има над 20-годишна история. В този период е изградила отлично доверие в милиони клиенти на няколко континента. Акостирането му на родния хазартен пазар е доста добра оценка за България и показва, че страната ни създава отлични условия в тази сфера. За да опитате опциите, които предлага бетинг гигантът, е необходимо да си направите регистрация в Bwin, която става много бързо, лесно и с минимални усилия. След това ще можете да се насладите на богата спортна секция, разнообразни казино игри, покер, електронни и виртуални спортове и доста други интересни неща.

Създаването на акаунт се извършва в няколко стъпки, като за начало трябва да натиснете бутона "Регистрация" горе вдясно на сайта. След това ще Ви излязат няколко полета, в които трябва да въведете своите данни. Валутата е автоматично избрана, а Вие трябва да попълните имейл адрес и да си създадете парола. След това въвеждате трите си имена, дата на раждане и националност, а накрая попълвате ЕГН или личен номер на чужденец. В стъпка 3 попълвате име и номер на Вашата улица, избирате провинцията или областта, в която живеете, въвеждате пощенски код и град, попълвате и телефонния си номер. Тук ще разполагате с опцията да маркирате как може да получавате известия за новини и бонуси от компанията. Освен това трябва да се съгласите, че имате навършени 18 години и приемате условията на компанията, избирайки накрая бутон "Създай моята сметка". Целият процес завършва, когато всички данни са въведени правилно и изберете бутон “Създай моята сметка”. По този начин данните Ви ще бъдат изпратени за обработка и вашата bwin регистрация ще се потвърди. Това става посредством съобщение на въведения имейл адрес, в което ще намерите линк за активиране на акаунта. Обикновено, след като го изберете, регистрацията Ви се счита за потвърдена и вече ще може да депозирате средства и да залагате.

Със стъпките дотук все още няма да можете да теглите печалби. За това трябва да минете през процес на верификация. Такъв се изисква от всички утвърдени букмейкъри и е нужен, за да докажете Вашата самоличност пред оператора. Верифицирането се извършва чрез изпращане на сканирани копия или снимки от документите ви. Всеки детайл по тях трябва да се вижда ясно, за да може екипът на бранда да Ви разпознае. Така ще потвърдите своя профил и ще получите пълни права върху него, след което вече ще можете и да теглите печалбите си. Изпращането на снимки на личните Ви документи не трябва да Ви притеснява, тъй като щом Националната агенция по приходите е дала лиценз на Bwin да оперира на родния букмейкърски пазар, то държавата гарантира за компанията и така защитава правата Ви.

Сайтът предоставя на своите абонати широка гама от разплащателни методи, а обслужването при теглене става доста бързо. Освен това австрийският бетинг гигант разполага с професионален екип за обслужване на клиенти, който е денонощно на Вашите услуги, а операторите там ще комуникират с Вас на български език. Също така Bwin има много добре разработена мобилна версия, както и апликации за устройства с Android и iOS.

 

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички