Ще получи ли Destiny 2 четвърти клас герои?


Ще получи ли Destiny 2 четвърти клас герои?
Снимка: iStock/Guliver

2237

Въпреки че е златният стандарт на настоящия жанр за грабежи на живо, Destiny 2 очевидно трябва да благодари на своите предци. Най-вече Borderlands, който въведе стрелба по плячка години по-рано и се опита да адаптира няколко идеи на Diablo към FPS жанра.

Идеята, че повече класове ще бъдат добавени към играта с течение на времето, беше много разпространена търговска марка сред тези игри и други в сродни жанрове, като MMO. Известно е, че Diablo въведе нови класове, включително Assassin, Druid и Paladin. Krieg и Gaige бяха два DLC класа в Borderlands.

Но Destiny винаги е поддържала първоначалната си троица от Hunter, Warlock и Titan, въпреки че е в седмата си година като франчайз и пет години в Destiny 2. И макар че би било лесно да се обясни как се създава нов клас или да се вземе назаем от един на извънземните раси, които напоследък са експериментирали със светлина, играта никога не го прави; вместо това продължава да добавя нови подкласове върху същите тези три класа, което води до все по-сложни и нишови специализации за всеки акаунт в Destiny 2.

С други думи, докато няма огромен чист лист във вената на Destiny 3, това никога, никога няма да се случи. И дори тогава имам своите съмнения. Все пак можете да получите своя справедлив дял от чисто ново изживяване, ако желаете да проверите други FPS игри. Днес можете да имате достъп до игри, които предоставят автентично изживяване на изгодна цена. Gamecamp.gg предоставя това ниво на справедливи цени, което винаги сте искали, и можете да получите достъп до най-добрите игри със стрелба днес.

5 причини, поради които Bungie няма да създаде нов клас герои в Destiny 2

Защо това не е осъществимо? Има няколко причини за това, една от които напоследък беше илюстрирана и от други видео игри. Например Borderlands 3 и Outriders решиха да не добавят нови класове в полза на разработването на тези, които вече имаха. Игра като Avengers продължава да добавя нови класове (герои) междувременно, но без резултат.

Твърде късно е, което е проблемът. Ако нещо подобно щеше да се случи, трябваше да се случи много отдавна. Четвъртият клас просто не си струва усилието, тъй като има твърде много бариери, както за Bungie, така и за играчите.

Създаването на нова броня е 1000+ часа допълнителна работа

Това, че трябва да „направите“ безброй комплекти броня и, което е по-важно, класова екзотика, ще постави новия клас в ранно неизгодно положение. Буквално няма начин да ги наваксат и винаги ще изостават, като се има предвид, че всеки от трите класа в Destiny в момента има около 36 екзотични брони (плюс стотици легендарни брони).

Балансирането на техните подкласове ще бъде скучна работа

Подкласовете също споделят подобна истина с това. Трите използвани сега са претърпели няколко итерации до този етап. Bungie ще трябва да създаде Arc, Solar, Void 3.0, Stasis и всеки нов пети подклас, който скоро ще бъде пуснат за този нов клас. Отново, трудно е да си представим "наваксване" по този начин.

Общността може да не се ангажира с класа

Готов съм да се обзаложа, че статистиката разкрива, че по-голямата част от играчите значително се концентрират върху един основен пазител, като само много малка част от потребителите изпълняват и трите класа или имат истински алт. Поради това може само малка част от общността да използва новия клас, за чието проектиране работихте толкова усилено. По същество това каза екипът на Borderlands, когато ги попитах защо са включили нови дървета на умения този път, вместо да създават нови DLC герои. Ако създадете нов подклас в Destiny, като Stasis, можете да сте сигурни, че на практика всички играчи ще го използват за главния си герой. Въпреки това, ако започнете от нулата и изградите чисто нов клас, това се превръща просто в опция, която много геймъри може дори да не обмислят.

Няма достатъчно разработчици, за да се справят с това

Четвъртият и последен елемент е времето. Просто няма достатъчно време в игра на живо като тази, за да проведете четири класа в увеселителния увеселителен парк на живо на Destiny за човешки играчи, дори ако искате да се погрижите за най-отдадените играчи. Изпитвал съм прегаряне в други игри, защото просто не мога да се изправя пред мисълта например да изравня Джейн Фостър в Отмъстителите за осми път, защото има толкова много нови герои, които трябва да бъдат създадени от самото начало. Това е и причината, поради която ми беше трудно да започна Lost Ark, който има огромен набор от класове и подкласове, които всички трябва да бъдат подредени и обработвани отделно. Като една от най-добрите игри със стрелба, разработчиците имат какво да поддържат редовно.

Присъда

Концепцията за непрекъснато добавяне на чисто нови класове е остаряла навсякъде и все повече игри, включително Destiny, виждат ползата от поддържането на текущите си списъци от класове. Като се има предвид, че много играчи могат да изберат напълно да игнорират новия клас, има твърде много работа за наваксване за твърде малка полза. Като е така, нищо няма да се промени.

Ако сте фен на Destiny 2, но искате да изпробвате няколко нови игри със стрелба, за да си починете от съдържанието на Destiny, Gamecamp.gg е идеалният начин да направите това. На този уебсайт можете да получите невероятни отстъпки за нови и стари игри със стрелба, без да разбивате парите. Сайтът е домакин на някои от най-добрите игри със стрелба, така че си струва да се потопите!

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички