6 типа стоки, които си заслужава да купувате от магазините за 1 лев

6 типа стоки, които си заслужава да купувате от магазините за 1 лев
Източник: iStock/Guliver

Когато навлязоха в България преди години, магазините за 1 лев - като всяко ново нещо - бяха доста популярни. Напоследък обаче се появяват повече промоции и на други места и като че ли тези обекти започнаха да се посещават по-малко. На всички ни е ясно какво е качеството. Но и наистина има неща, които би ви било по-изгодно да купите оттам. Например:

1. Опаковки за подаръци и поздравителни картички. В някои магазини за 1 лев те са по-евтини, отколкото в книжарниците например.

2. Декорации за парти, пластмасови прибори, весели джунджурии за детски рождени дни. Ще ги използвате само веднъж, нали? Тогава защо да давате повече пари за тях?

3. Тетрадки. Също биха могли да се намерят на по-изгодна цена.

4. Пластмасови кутии за дрехи, обувки, играчки и т.н. Вероятно ще ги сложите в шкаф или под леглото, не ви трябват някои твърди скъпи.

5. Ластици за коса, шноли, фиби. Едва ли качеството им е по-различно в сравнение с други магазини, но пък цената понякога е.

6. Кофи, мопове, торби за боклук, някои готварски принадлежности, формички за сладки или мъфини. Подобни домакински потреби хем са необходими, хем не е нужно да са скъпи, за да могат да се ползват. 

Разбира се, ако наистина търсите изгодни оферти, трябва да следите цените и по други магазини и да сравнявате - само тогава можете да сте сигурни, че сте спестили пари.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.