8 трика, които звездите използват, за да изглеждат добре на снимки

8 трика, които звездите използват, за да изглеждат добре на снимки
Източник: Getty Images/Guliver

Дамите от шоубизнеса постоянно са в обективите на фотографите. Само красивият тоалет и ефектният грим обаче не са достатъчни за перфектната снимка. Знаменитостите използват и някои лесни трикове, които вие също можете да приложите, пише BrightSide. Ето няколко примера:

Трикът на Блейк Лайвли: Докоснете небцето си с език, за да не изглежда, че имате двойна брадичка.

Трикът на Моника Белучи: Вдигнете лицето нагоре, издайте брадичката напред и леко наклонете глава на една страна. Така създавате впечатление на уверен човек.

Трикът на Тейлър Суифт: Усмихнете се така, че зъбите ви да се виждат, като междувременно захапете леко бузите си от вътре - по този начин ще изпъкнат скулите ви.

Трикът на Джулия Робъртс: Когато се усмихвате, се опитайте да не присвивате очи, да си ги отворите широко. Така малките бръчки около тях няма да се виждат толкова.

Трикът на Мила Кунис: Спуснете леко клепачи. Ще изглеждате по-чувствени и секси.

Трикът на Меган Маркъл: За да дадете впечатление на приятелски настроен и симпатичен човек, наведете малко главата си надолу.

Трикът на Сандра Бълок: Повдигнете раменете си малко повече от обикновено, за да придадете хубав силует на фигурата си. Но наистина малко, защото ако ги вдигнете прекалено, вратът ви ще изглежда твърде къс.

Трикът на Шарлийз Терон: Издишайте през устата, като я отворите съвсем леко. Това създава ефекта на "жива" снимка и устните изглеждат по-плътни.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.