Флорина Иванова напусна bTV, прие ново предизвикателство


Флорина Иванова напусна bTV, прие ново предизвикателство
Снимка: bTV Media Group

56499

Популярната репортерка и ТВ водеща Флорина Иванова напуска bTV и се насочва по нов професионален път. Това обявиха от BTV Media Group. Журналистката e част от екипа на bTV от средата на 2018 г., където работи като репортер и водещ на спортните новини.

"Спортът винаги е бил важна част от програмното съдържание на каналите и платформите в bTV Media Group. Професионална школа за хора със страст към динамиката на спортната журналистика и отразяването на най-важните и интересни събития и новини от България и света. Благодаря на Флорина за отличната работа и нейната отдаденост", казва Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент "Спорт" в bTV Media Group. От медията пожелават късмет и успех на Иванова в бъдещите начинания.

Нова страница

Журналистката поема по нов професионален път извън ТВ екрана, като най-вероятно ще започне работа в пресслужбата на футболния ЦСКА-София. Според медийни публикации тя е била поканена в клуба от сина на Гриша Ганчев - Данаил, който имал амбициозни идеи за развитие на пресцентъра.

Данаил Ганчев бил впечатлен както от външния вид на младата журналистка, така и от работата ѝ в телевизията и решил, че именно тя трябва да бъде едно от новите лица на "Българска армия".

За Иванова е известно, че от години е привърженик на ЦСКА.

Отдадена на спорта

Флорина Иванова е завършила Американския университет в България с медийна специалност, като още тогава проявява интерес към спортната журналистика. Дипломира се с филм за една от звездите на художествената гимнастика Невяна Владинова.

През 2019 г. Иванова е избрана на четвърто място сред най-добрите млади репортери на планетата в ежегодната класация на Международната асоциация на спортните журналисти. Организацията определя филма ѝ "Мисия "Златно момиче", част от bTV Репортерите, като една от 30-е най-добри документални продукции за 2019 г.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Напуска водещата на сутрешния блок на bTV

bTV официално разкри кой заменя Хекимян в сутрешния блок

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички