Какъв мъжки пуловер да изберем?


Какъв мъжки пуловер да изберем?
Снимка: lazarini.eu

3820

Тази част от мъжкото облекло предлага варианти за интересни съчетания. Благодарение на един качествен мъжки пуловер, бихме могли да подобрим имиджа си, като същевременно заявим своята индивидуалност по един непринуден начин.

Март месец е. А това е добър повод за покупка на мъжки пуловер. При прехода между зимата и пролетта времето е по дамски капризно, затова винаги е добра идея да се обличаме на пластове, като имаме винаги под ръка топла дреха. В електронния магазин на LAZARINI, както и във физическите ни магазини, може да откриете най-подходящия мъжки пуловер за вашия стил и фигура, изработен в съответствие с най-актуалните световни модни тенденции.

 Източник на изображение: lazarini.eu

Можете да се спрете на мъжки пуловер от кашмир, мъжки пуловер без ръкави или на мъжки пуловер с поло яка или пък с V-образно деколте, едноцветен, или с цветни мотиви, с едра или по-фина плетка, според фигурата и според вкусовите ви предпочитания, а също и според поводите, за които ще го обличате.

От сезон на сезон модата се мени и при пуловерите. През последните две години, поради по-мрачното настроение, завладяло планетата, в световната мода се появи тенденцията на ярките цветове. Те навлязоха и в мъжката мода, която по принцип е по-консервативна от дамската.

Цветовете на най-актуалните и подходящи за пролетта мъжки пуловери

Осмелете се да разчупите обичайния си цветови фон. Определено ще се почувствате по-добре, преоткривайки цветовете, а и ще освежите имиджа си за новия сезон. Смело заложете на оранжевото, червеното и жълтото. През пролетния сезон ще е особено актуален зеленият цвят, особено в по-светлите си нюанси. Земните цветове също ще са сред често срещаните през този сезон, но те са предназначени повече за по-деловите среди. Но дори и в тях, ще си проправят път по-ярките тонове.

 

 Източник на изображение: lazarini.eu

Геометричните цветни мотиви – открояваща се тенденция!

Те са много модерни при всички мъжки блузи и пуловери. Особено през пролетта, те ще радват очите ни и ще освежават настроението ни. Ромбове, кръгове, триъгълници, вертикални и хоризонтални райета, спираловидни елементи във всякакви размери и разцветки внасят игривост в мъжката пролетна мода и предразполагат към по-ведри мисли.

Мъжки пуловер без ръкави – отлично попадение за пролетта

Може да го носите под по-елегантно мъжко сако, както и под спортно сако. Идеално се съчетава с вратовръзка.

Добре е да имате няколко мъжки пуловери без ръкави, поне три-четири, тъй като те са многофункционални. Облагородяват дори по-спортните долнища. Стоят много шик с мъжки дънкови панталони, комбинират се стилно дори с мъжки спортни панталони.

Мъжки пуловери с поло яка

Идеални са, за да подчертаят дългия врат и атлетичната фигура, тъй като се изработват от фини материали – нежен памук или специално обработена вълна. Стои много изискано и шик с мъжки костюми, с мъжко яке, с мъжко сако.

Може да разгледате и варианти за мъжки пуловери с висока яка и цип. Те са по-спортен вариант в сравнение с пуловерите с поло яка, но също са добър избор за вашия моден имидж. Те не дават възможност за обличане на пластове, тъй като са много плътни и се изработват от не така фини материи, както пуловерите с поло яка. Над тях може да облечете само яке или палто, а под тях – единствено тениска.

Мъжки пуловери с обло деколте

Те са подчертано спортен и по-ежедневен и неангажиращ вариант. През пролетта на 2022-ра година ги срещаме в жълто и в оранжево, в бяло и в пастелно синьо. Пастелните тонове са сред най-горещите тенденции през тази пролет. Те омекотят и облагородяват визията и навяват асоциации с нежност и топлота. Тези модели не са предназначени само за свободното време, а се налагат като подходящи и за офис среда.

Съвети за избор на мъжки пуловер

Как да изберете най-подходящия за вас модел? Кои са критериите за правилен избор? Разбира се, той е продиктуван преди всичко от личния вкус и от моментните предпочитания или нужди… ето и някои отправни точки за добро попадение:

  • Базовото съображение е вашата фигура и нейните особености. Както знаем, изборът на точната дреха може дори да прикрие несъвършенства или недолюбвани от вас зони. Ако сте висок и слаб можете да си позволите мъжки пуловери с по-едра плетка и с многоцветни мотиви, но ако сте по-скоро нисък и набит, тогава ще е по-добре да ги избягвате. В този случай заложете на по-изчистени модели, без или с минимални декоративни елементи, едноцветни пуловери или двуцветни в не толкова ярки тонове. Пастелните цветове са вашият най-добър избор в този случай. 
  • Мъжки пуловери с поло яка стоят добре при дълъг строен врат. Ако имате по-къс врат, тогава се спрете на модели с V-образно деколте, които ще издължат оптически шията ви.

 

Източник на изображение: lazarini.eu

 

  • Вашите най-пъстри и най-украсени с графични елементи мъжки блузи и пуловери са по-подходящи за свободното време и за излизания с приятели. Може да ги носите и в работна среда, ако практикувате творческа професия и в офиса ви не съществува изискване за формален дрес код. Напоследък това е случаят на все повече места.

Надяваме се, че информацията ще ви бъде доста полезна през тази пролет. Посетете магазините ни или разгледайте предложенията от новата колекция на LAZARINI онлайн, за да откриете вълнуващи модели на очарователни цени.

Благодарим за доверието!

 

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички