Прибори за хранене


Прибори за хранене
Снимка: Neostyle.bg

5362

За постигане на уют в дома е важен и най-малкият детайл. А за да пренесем уюта и на масата, когато се храним със семейството си или сме поканили гости, качествените прибори за хранене са от голямо значение. Те могат да превърнат храненето не само в гастрономическо, но и в естетическо преживяване.

Всеки път, когато се храним, ние използваме повече от един прибор и това не е само заради етикета, но и заради радостта, която създават за сетивата ни красивите кухненски прибори.

Задължителният комплект

Обикновено всяко семейство притежава поне един комплект за хранене от 30 части, включващ по 6 броя ножове и вилици за основно ястие, 6 супени лъжици и по 6 чаени лъжички и десертни вилици. За по-големите фамилии или тези, които посрещат повече гости, са нужни дори двойни комплекти.

Ако притежавате прибори за по-специални случаи с високо качество и хубав дизайн, те могат да се превърнат в част от тържеството ви, допринасяйки за празничното настроение.

Луксозните прибори, с които можете да се храните със семейството си и да посрещате гости, винаги са изработени от здрава неръждаема стомана с високо качество и матиран или гланцов финиш. В https://neostyle.bg/pribori-za-hranene можете да разгледате интересни и стилни предложения на утвърдени брандове, за да смените комплекта си с по-нов, който да бъде с класически дизайн или с фина декорация на приборите.

Ако искате да се съобразите с последните модни тенденции и по отношение на приборите, а не само на дрехите и обзавеждането например, трябва да се спрете не само на здрави и удобни, но и на по-изискани и дори нестандартни прибори.

Прибори със стил за настроение

Докато използваме приборите за хранене ежедневно, ние като че ли не се вглеждаме толкова в тях и го правим само ако чакаме гости. А функционалните, но и с красив дизайн прибори може да внасят настроение и когато се храним всеки ден, а не само при празнични поводи.

  • Прибори в златно и черно

Издържани в класическата комбинация от златно и черно, приборите ще бъдат впечатляващ акцент на масата ви при всяко хранене. Черните дръжки с декоративен елемент  са с удобна за хващане форма. Със своето матирано в два цвята покритие те ще привличат вниманието и определено ще придадат на обстановката около вас излъчване на лукс и стил.

  • Прибори в златно и бяло

Стилът на подобен комплект също е много елегантен благодарение на елипсовидно издължената форма на лъжиците и класическата форма на вилиците и ножовете. Този вариант се откроява с белите си дръжки, а съчетанието със златно придава изисканост и много класа на целия комплект.

  • Прибори в златно

Ако имате обзавеждане в рустикален стил, комплект за хранене с позлатено покритие ще се впише идеално в интериора. Със своята перфектно балансирана и елегантна изчистена форма приборите ще освежат всяка кухня и цялостното им луксозно излъчване ги прави чудесен избор за подарък.

  • Прибори в черно

За по-смелите експериментатори са приборите с черно покритие. Семпли, изчистени, но бляскави и стилни, с тях можете да изненадате приятно гостите си, а универсалният им ергономичен дизайн ги прави подходящи и за ежедневна употреба.

За повече лукс на масата всеки ден и за специален празничен повод отличен избор са и прибори с фина декорация и релефни елементи. Независимо дали харесвате повече тях, или предпочитате по-семплите варианти, винаги можете да избирате между комплекти  от 24, 30 или 72 части според нуждите си.

Инвестирането в комплект прибори не се прави толкова често, затова изборът е много важен. Ние от Neostyle ви препоръчваме да избирате качествени прибори, защото ще ги използвате ежедневно. Ако пък комплектът ви ще бъде само за по-специални поводи, нека той да бъде наистина впечатляващ.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички