Дамски чанти, които задължително трябва да имате през 2021 г.


Дамски чанти, които задължително трябва да имате през 2021 г.
Снимка: iStock/Guliver

9245

Дамската чанта е визитката на всяка жена. Тя може да бъде акцентът на вашата визия и да придаде стил и класа дори на най-обикновения тоалет. Освен това, любимата ви дамска чанта може да "разкаже" много на другите за вас и да разкрие повече, отколкото си представяте.

За да ви улесним в избора на дамски чанти, ще ви представим някои водещи модни тенденции за 2021г. Тази година не прилича на никоя друга, затова сега е моментът да покажем повече смелост и креативност в избора си.

Дамски чанти от плетиво

Моделите от плетиво, слама и мрежа остават водещи и за 2021г. Те са задължителният ни аксесоар за наближаващата пролет, изпълвайки ни с прекрасни очаквания. Чантите от плетиво са кокетни, женствени и практични. Те придават атрактивен вид на всеки тоалет и внасят доза романтика и грация.

Ако сте почитатели на този стил, можете да разгледате дамските чанти в Creative-BG. Там открихме едно истинско бижу от плетиво (вижте ТУК). Моделът е с уникална дръжка, която придава екстравагантен вид и дръзка визия. Освен това, чантата е достатъчно голяма, за да събере основните ви принадлежности.

Малки дамски чанти

Ако и вие харесвате минимализма, можете да се отдъхнете, защото той е част и от тенденциите за 2021 г. Малките модели са особено популярни сред привържениците на ежедневния стил. Те са достатъчно големи, за да ви осигурят удобство, но и достатъчно смели, за да покажат характер. Изключително добро решение, ако търсите евтини дамски чанти за всеки ден.

Няма нищо по-удобно от малката дамска чанта, която ви осигурява свобода на движенията. Идеална както за разходка, така и за по-специален повод. В случай че имате нужда от точно такъв модел, вижте едно чудесно предложение от Creative-BG ТУК.

Дамски чанти през рамото

Когато не знаем какъв модел да изберем, дамската чанта през рамо винаги е добър избор. Тя е вечната класика, без която буквално не можем. Проектирани да ни осигурят максимално удобство, лекота и практичност, тези модели са задължителният ни аксесоар за разходка и шопинг.

Богатият избор от цветове, форми и размери на дамските чанти през рамо ще ви улесни максимално в избора. Ако още се колебаете, вижте тези страхотни модели ТУК.

Дамски чанти с вериги

От десетилетия насам "верижните" дамски чанти са със задължително присъствие на модните подиуми. Деликатните вериги са вечен дизайн, с който никога няма да сбъркаме. Те могат да бъдат част от всякакви стилове и да подчертаят както елегантната ви визия, така и бунтарския ви характер.

Златните верижни дръжки добавят нотки на лукс, а сребърните - демонстрират елегантност и деликатност. Виждаме ги дори в моделите тип "банан", които трайно навлязоха в ежедневния ни стил. Разгледайте ги ТУК.

Ежедневни дамски раници

Ако не искате да се разделите с любимата си раница, определено ще ви зарадваме. Този тип дамски чанти продължават да са актуални. Можете да изберете модели от плат или кожа, в ярки цветове или класическото черно. За ежедневната ви визия този модел е изключително удобен и практичен - вижте го ТУК!

Каквато и чанта да изберете, най-важното е тя да ви вдъхновява, улеснява и мотивира да следвате целите си. За съвременната жена чантата отдавна не е просто необходимост, а начин да изрази своята същност.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички