Богатство за милиони и много проблеми: Какво остави Марадона?


Богатство за милиони и много проблеми: Какво остави Марадона?
Снимка: Getty Images/Guliver

9998

Да бъдеш един от най-добрите футболисти в света идва със значителни финансови печалби и след смъртта на Диего Марадона проблемът с уреждането на наследството му надвисва над близките му. №10 е оставил собственост и активи в много части на света и изглежда, че е изключително трудна задача да се разделят, но въпреки това ще трябва да се направи. 

Наследство за около 75 милиона долара

Според Celebrity Net Worth общата печалба в кариерата на Марадона е около 500 милиона долара. След направени сметки и огледи се смята, че текущите му активи възлизат само на 75 милиона долара.

Хулио Чиапета, който е бил един от най-близките журналисти до Марадона и дори съобщава трагичната новина за смъртта му, определя, че това ще е поредната сага за близките на Диего. "Без съмнение това ще бъде следващата сапунена опера с участието на Марадона", заяви журналистът от "Кларин".

Без завещание

Доколкото е известно, Марадона не е написал завещание и следователно наследството естествено ще отиде при децата и наследниците му. Марадона има пет признати деца: Далма и Джанина (които имаше с първата си законна бивша съпруга Клаудия), Жана (която имаше с Валерия Сабалейн), Диего Младши (италианският му син, чиято майка е Кристина Синагра) и Диего Фернандо (син на Вероника Охеда).

Тези пет деца ще бъдат ключови и вече са участвали по обвинението за възможна небрежност, която може да е възникнала в грижите за Марадона през последните му няколко дни. Потенциален проблем, който би могъл да затрудни ситуацията, би бил, ако петимата братя и сестри не се разберат помежду си.

Напоследък трите момичета са виждани заедно и дори споделят група с доктор Леополдо Луке, който ги информира на теория какво се случва с баща им през последните няколко дни от живота му.

Италианският син Диего е малко встрани от всичко поради факта, че не е могъл да е на погребението на баща си поради ограничения от коронавируса, но въпреки това е имал страхотни отношения и е обичал баща си. Петият е малкият Диего Фернандо, син на Вероника Охеда. Тя няма контрол над ситуацията и също не е приета от трите дъщери на Диего.

За непризнатите деца и имотите на Марадона, четете в SportLive.bg

Още от Богатство


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички